Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău s-au împăcat? Cei doi, surprinşi împreună, la munte

Andreea Bisinicu / 25.01.2021, 16:21
Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău s-au împăcat? Cei doi, surprinşi împreună, la munte

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău s-au împăcat? Cei doi, surprinşi împreună, la munte. Cum au sărbătorit artista și soțul ei, ca o familie, în mijlocul munților. Fanilor nu le-a venit să creadă când au privit imaginile. Despre ce eveniment a fost vorba și cât de apropiați erau artista și bărbatul cu care se află în plin proces de divorț.

Cum au fost surprinși împreună Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău s-au împăcat? Nu, nici vorbă de așa ceva. Divorțul dintre cei doi ține ocupată prima pagină a revistelor de scandal, relația complicată dintre artistă și omul de afaceri pare să nu ajungă nicăieri. Cu toate acestea, cele două vedete au decis să facă pace, măcar pentru o zi, de dragul familiei lor. Artista și fiul baronului PSD Niculae Bădălău au fost surprinși împreună, la munte, cu ocazia zilei de naștere a unuia dintre băiețeii lor.

În weekendul trecut, Claudia Pătrășcanu și bărbatul cu care se luptă în tribunale au sărbătorit aniversarea micuțului Nicolas, care a împlinit patru ani. Gabi Bădălău și fosta componentă a trupei Sexxy au îngropat securea răboiului, pentru ca cel mic să îi aibă alături pe ambii săi părinți, la petrecere. Frumoasa brunetă a postat, pe contul său de Instagram, o serie de fotografii în care apare alături de Gabi Bădălău și cei doi băieți ai lor.

„Nicolas este copilul special,copilul care rade mereu,drăgăstos și pupacios,este cel mai bun copil,frate și prieten! Sunt binecuvântata cu doi baieti sănătoși! Love you,Nicolasul meu!❤️La mulți ani!” a scris artista pe Instagram.

Claudia Patrascanu si Gabi Badalau au facut pace si au sarbatorit impreuna ziua micutului Nicolas, fiul lor
Claudia Patrascanu si Gabi Badalau au facut pace si au sarbatorit impreuna ziua micutului Nicolas, fiul lor

Printre miile de mesaje pe care le-a primit Claudia Pătrășcanu, cel care a atras atenția cel mai tare a fost de la artista Andreea Bănică. Fosta ei colegă din trupa Exotic i-a transmis multă sănătate, fericire și liniște, având în vedere situația prin care trece, cu divorțul de tatăl copiilor săi.

„Iubire mică, la mulți ani, să ai parte de fericire, bucurii, prieteni buni și o mamă liniștită”, a sunat urarea blondinei pentru Claudia Pătrășcanu și familia ei.

Ce mesaj i-a transmis Claudia Pătrășcanu Biancăi Drăgușanu, noua iubită a lui Gabi Bădălău

Vestea că Gabi Bădălău ar fi cerut-o în căsătorie, deja, pe Bianca Drăgușanu a dat-o peste cap pe frumoasa brunetă. Claudia Pătrășcanu i-a transmis un mesaj fostei asistente TV, avertizând-o despre caracterul neplăcut al fostului ei soț. Artista i-ar fi spus designerului să aibă grijă, povestindu-i despre episoadele violente pe care le-a trăit alături de fostul ei soț, în special în preajma propriilor săi copii, având în vedere că si Bianca este mamă, la rândul său. Mai mult, se pare că actualul iubit al Biancăi ar fi vorbit urât despre blondină la mama copiilor săi.

„Claudia i-a scris Biancăi mesaje peste mesaje, a terorizat-o. I-a spus că vrea să îi vorbească de la femeie la femeie, să îi explice ce fel de om e Gabi. Și apoi au urmat texte kilometrice, în care Claudia și-a spus năduful. I-a spus Biancăi că el nu are atâția bani pe cât vrea să pară, că are multe amante, că nu poate fi bărbatul unei singure femei. Că o agresa fizic, că e un bărbat care umilește femeile. I-a mai zis că nu este un tată implicat. Mai apoi i-a povestit niște episoade în care Bădălău vorbea urât despre Bianca și spunea că nu s-ar uita la ea. Claudia i-a mai spus blondinei că Gabi le cere pe toate de soție, însă niciodată nu se ține de cuvânt. Bianca nu a vrut să se bage între ei, pe ea nu o interesează scandalul lor. Nici nu o cunoaste bine pe Claudia, s-au văzut întâmplător pe la evenimente, atâta tot. Ea e șocată de îndrăzneala Claudiei de a da asemenea mesaje.”, a spus un apropiat al Biancăi Drăgușanu pentru playtech.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI