Prima reacție a Mihaelei Rădulescu după ce a aflat că Dani Oțil va fi tată. Ce spune despre Gabriela: “Nu o cunosc”

Iancu Andreea 01.04.2021, 21:15

Vestea că Dani Oțil va fi tată a ajuns și la urechile Mihaelei Rădulescu, fosta iubită a prezentatorului, care nu a rămas fără reacție. Diva de la Monaco a vorbit în urmă cu mai mult timp despre logodnica matinalului de la Antena 1, căreia i-a oferit și un sfat.

Prima reacție a Mihaelei Rădulescu, după ce Dani Oțil a anunțat că va deveni tată

Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a anunțat în urmă cu câteva zile că urmează să devină tătic. Gabriela Prisăcariu, logodnica sa, este însărcinată deja în patru luni și se bucură de cele mai frumoase și neașteptate momente din viața sa. Deloc pregătiți să devină părinți, cei doi încearcă să trăiască această perioadă minunată în cât mai multă intimitate. Totuși, burtica de graviduță a modelului nu mai putea fi ținută ascunsă. Pentru că au format un cuplu extrem de savuros și urmărit în urmă cu mai mulți ani, mulți se așteptau ca fosta iubită a lui Dani să vorbească despre această veste.

În urmă cu mai mult timp, pe când Dani și Gabriela erau abia la începutul relației, Mihaela a făcut un comentariu neașteptat la adresa logodnicei prezentatorului. Vedeta a recunoscut, fără lipsă de modestie, că și ea a avut o influență în modul în care s-a dezvoltat Dani în timpul relației cu ea. De asemenea, Mihaela a mărturisit că nu o cunoaște pe Gabriela.

Eu vreau să știu dacă și viitoarea soție îmi mulțumește, pentru că, de obicei, femeile au niște ego-uri când aud o frază din asta. Nu o mai halesc pe aia de la care a învățat el nu știu ce pentru tot restul vieții. Așa suntem noi, femeile (râde). Eu sper să mă iubească și actuala lui soție. Sper să înțeleagă că eu realmente mă bucur pentru ei. Unde să o cunosc?! Doamne iartă-mă. Nu am cunoscut-o, spunea Mihaela Rădulescu.

Pe de altă parte, în ciuda veștii care a zguduit showbiz-ul, Mihaela își continuă viața. Vedeta a publicat o fotografie pe contul său de Instagram, în care s-a imortalizat în avion, alăturând un mesaj cu subînțeles, care a pus fanii pe jar.

Nu este nimic amuzant în a zbura zilele acestea. Dar ideea că mergi să vezi pe cineva pe care îl iubești te poate face să te simți mai bine, a scris Mihaela Rădulescu.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu urmează să devină părinți
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu urmează să devină părinți

Gabriela Prisăcariu: “Anul acesta vom fi patru”

Proaspăta graviduță este extrem de entuziasmată de vestea că va deveni mămică și recunoaște că se bucură că alături de Dani și de pisicuța lor, Gălușcă, vor forma o familie fericită. Iubita lui Dani Oțil a dezvăluit că s-a confruntat cu grețurile matinale obișnuite și că se luptă cu nevoia de a mânca constant, în special mâncăruri gătite. Pe de altă parte, Gabriela a mărturisit că părinții celor doi s-au bucurat enorm de vestea că vor deveni bunici.

Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate. Sunt însărcinată în 16 săptămâni, luna a patra, suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunţat pe Dani că vom avea un bebeluş, prefer să păstrăm pentru noi. La fel şi sexul copilului, dacă este fetiţă sau băiat, sau cine ştie, chiar gemeni, o să fie o surpriză. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult, a declarat Gabriela Prisăcariu pentru Click!.