Cum au reacționat părinții lui Dani Oțil când au auzit că vor deveni, în sfârșit, bunici. Gabriela Prisăcariu l-a dat de gol

Iancu Andreea, Alexandra Chiric 30.03.2021, 17:40

Vestea că Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni părinți este una care aduce bucurie nu doar fanilor cuplului, ci și familiilor celor doi. Printre cei care așteptau de multă vreme să devină bunici sunt și părinții lui Dani Oțil, despre care chiar Gabriela a vorbit recent, anunțând cum au primit aceștia frumoasa veste.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor avea un bebeluș

După o relație de doi ani de zile, prezentatorul de la Neatza și frumoasa Gabriela, fotomodel de meserie, au anunțat că urmează să devină părinți. Vestea a venit pe nepusă masă, iar Dani și logodnica sa au dezvăluit adevărul în stilul lor caracteristic. Duminică seara, pe rețelele de socializare a apărut mesajul prin care omul de televiziune anunța cu bucurie faptul că urmează să devină tătic, cel mai probabil chiar în preajma zilei sale de naștere. Logodnica sa este însărcinată deja în patru luni, iar prima fotografie o înfățișează cu burtica de graviduță la vedere. Totuși, mulți și-au dorit să afle cum au reacționat părinții lui Dani Oțil după veste, mai cu seamă că așteptau de ani buni să devină bunici.

Pentru toţi cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceţi un copil. Pentru toţi cei care au ceva cu pătrăţelele noastre. Pentru toţi cei care merg cu bebeluşii 10-12 ore cu avionul. Ca să vadă şi bebeluşii insule. Pentru toţi.. Hai, că am glumit, nu pentru voi. Ci pentru noi… o să avem un copil, a scris Dani Oţil pe contul său de Instagram.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni părinți anul acesta
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni părinți anul acesta

Ce reacție au avut părinții lui Dani Oțil după ce prezentatorul a anunțat că va deveni tătic

Cuplul s-a îndrăgostit la finalul anului 2018, iar în urmă cu un an de zile cei doi s-au și logodit, într-un peisaj exotic. Dani a împlinit anul trecut 40 de ani, pe 24 august, în timp ce Gabriela 29 de ani, în noiembrie. După ce a anunțat că urmează să devină mămică, logodnica lui Dani Oțil a oferit mai multe detalii despre modul în care decurge sarcina. Aceasta recunoaște că se bucură de faptul că vor deveni patru, ținând cont că familia are și un pisoi drăguț, pe nume Gălușcă. Cei care așteptau însă cu sufletul la gură marea veste sunt părinții lui Dani Oțil, care sperau să devină cât mai curând bunici. Gabriela este cea care a dezvăluit cum au primit aceștia anunțul că vor avea în sfârșit un nepoțel.

Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate. Sunt însărcinată în 16 săptămâni, luna a patra, suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunţat pe Dani că vom avea un bebeluş, prefer să păstrăm pentru noi. La fel şi sexul copilului, dacă este fetiţă sau băiat, sau cine ştie, chiar gemeni, o să fie o surpriză. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult, a declarat Gabriela Prisăcariu pentru Click!.

Cum se descurcă fotomodelul în postura de gravidă
Cum se descurcă fotomodelul în postura de gravidă

Gabriela: “Nu am pofte deloc.” Ce interdicție trebuie să respecte logodnica lui Dani în timpul sarcinii

Aflată în cea de-a patra lună de sarcină, Gabriela Prisăcariu se află printre norocoase în rândul viitoarelor mămici. Fotomodelul recunoaște că a trecut cu bine peste stările de greață specifice la începutul sarcinii, iar acum chiar se confruntă cu senzații de foame extrem de dese. Printre preparatele preferate de graviduță se numără mâncarea gătită. Un aspect care o avantajează și îi păstrează silueta de invidiat, care nu a acumulat decât două kilograme deocamdată, este cel legat de lipsa poftei de dulce. Totuși, Gabriela este nefericită pentru că nu mai are voie să practice niciun fel de sport.

Mă simt bine. În prima luna a fost un pic mai greu pentru că am avut stările de greaţă specifice, dar nu au fost atât de grave. Mănânc încontinuu, mi-e foame mereu şi mănânc tot ce prind. Nu am pofte deloc, nu suntem în acel moment de trezit la 2 noaptea să îl trimit pe Dani după căpşuni, chiar este fericit din punctul ăsta de vedere. Nutriţionistul meu mi-a recomandat să mănânc tot ce îmi doresc, nu am poftă de dulciuri, ceea ce e bine. M-am îngrăşat două kilograme, însă greutatea pentru mine nu va fi o problemă în această perioadă. Am o singură interdicţie cu care mi-a fost destul de greu să mă obişnuiesc. Nu am voie să fac sport!, a explicat Gabriela.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI