Dani Oțil va fi tată pentru prima oară. Gabriela Prisăcariu este însărcinată: „O să avem un copil”

Cristian Cojocaru, Ștefan Olteanu 28.03.2021, 19:42
Dani Oțil va fi tată pentru prima oară. Gabriela Prisăcariu este însărcinată: „O să avem un copil”

Unul dintre cei mai cunoscuți oameni din showbiz-ul românesc, a postat în urmă cu scurt timp pe pagina sa de Instagram vestea pe care o așteptau toți fanii săi. Asfel, Dani Oțil a mărturisit că urmează să devină tată.

Dani Oțil va deveni tată

Cunoscutul prezentator Dani Oțil formează unul dintre cele mai populare cupluri din showbiz împreună cu Gabriela Priscăcariu. Viața celor doi a fost dintotdeauna atent analizată de fanii acestora, tot timpul încercând să afle detalii despre relația dintre ei. De această dată, vedeta le-a luat-o înainte și i-a lăsat pe toți cu gura căscată în urmă cu scurt timp.

Astfel, fanii lui Dani Oțil dar și ai Gabrielei Prisăcariu sunt uimiți de ultima veste din partea idolilor lor. Cei doi au postat pe paginile lor de Instagram faptul că urmează să devină părinți, fără a lăsa loc de interpretări ulterioare, când ar fi început ca abdomenul să crească vizibil. Așadar fără a mai ascunde aces lucru, Dani Oțil a fost cât se poate de direct.

”Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil… Pt toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre… Pt toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul. ca să vadă și bebelușii insule… Pt toți… hai că am glumit…nu pt voi… Ci pentru noi… o să avem un copil”, a scris Dani Oțil pe pagina sa de Instagram alături de fotografia cu Gabriela Prisăscariu făcută din profil.

Dani Oțil a postat pe pagina sa de Instagram anunțul mult așteptat de fanii cuplului
Dani Oțil a postat pe pagina sa de Instagram anunțul mult așteptat de fanii cuplului

Relația dintre cei doi a fost mereu una surprinzătoare

Cei doi au reușit să își surprindă de fiecare dată fanii, recunoscând care dintre ei a fost primul care a spus cuvintele magice. Este foarte vizibil faptul că cei doi se iubesc, iar aceștia nu încetează vreodată să surprindă. Începând cu gesturile romantice până la călătoriile în destinații exotice, cei doi reușesc de fiecare dată să își pună fanii pe jar cu absolut fiecare postare pe care o fac.

Anterior de a da marea veste de astăzi, cei doi au sărbătorit Valentine’s Day, punând imaginația fanilor la încercare. Astfel, Gabriela a fost surprinsă de iubitul său cu un buchet de bujori albi în timp ce ea era înfășurată doar în cearceafuri albe. Aceasta nu a fost singura distracție, ulterior completând uun chestionar al iubirii, care a lăsat să iasă la iveală mai multe detalii despre superba lor relație.

Printre întrebările acestui chestionar, s-a aflat și cel cu privire la cine a făcut primul declarațiile de dragoste. Dani Oțil  a încercat tot timpul să își ascundă latura romantică, însă a recunoscut că el a fost cel care a spart gheața spunându-i Gabrielei ”Te iubesc!” pentru prima dată. Iată că acum ea este și cea care îl face tată pentru prima dată pe Dani Oțil.

Urmăriți Impact.ro și pe