Mihaela Rădulescu continuă să surprindă, declarații neverosimile despre Dani Oțil și actuala iubită. ”I-am încurcat puțin viața”

Stan Filon 31.12.2020, 17:44
Mihaela Rădulescu continuă să surprindă, declarații neverosimile despre Dani Oțil și actuala iubită. ”I-am încurcat puțin viața”

Mihaela Rădulescu a vorbit deschis despre relația pe care a avut-o cu Dani Oțil. Chiar dacă pvestea lor de iubire s-a terminat de ceva timp, cei doi au rămas buni prieteni. Diva a recunoscut, totuși, că relația lor era una imposibilă și a vorbit acum și despre viitoarea soție a lui Dani Oțil.

Mihaela Rădulescu a vorbit deschis despre motivul de despărțire de Dani Oțil

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au format unul dintre cele mai celebre cupluri din România. S-au simțit bine împreună și chiar le stătea bine, dar soarta le-a fost potrivnică. Mihaela Rădulescu a acordat recent un interviu în care a vorbit despre relația cu vedeta de televiziune de la Antena 1.

Mihaela Rădulescu a acordat un interviu online pentru Viva în care a spus ce a însemnat pentru ea relația cu Dani Oțil, dar și de ce s-au despărțit. A comentat și ce a spus Dani Oțil după despărțirea de ea. Acesta a recunoscut în mod public că viitoarea lui soție va trebui să-i mulțumească ei, pentru bărbatul care este el astăzi.

Mihaela Radulescu a vorbit deschis despre motivul de despartire de Dani Otil
Mihaela Radulescu a vorbit deschis despre motivul de despartire de Dani Otil

”Eu sper să mă iubească și actuala lui soție”

”Eu vreau să știu dacă și viitoarea soție îmi mulțumește, pentru că, de obicei, femeile au niște ego-uri când aud o frază din asta. Nu o mai halesc pe aia de la care a învățat el nu știu ce pentru tot restul vieții. Așa suntem noi, femeile (râde). Eu sper să mă iubească și actuala lui soție. Sper să înțeleagă că eu realmente mă bucur pentru ei. Unde să o cunosc?! Doamne iartă-mă. Nu am cunoscut-o”, ne-a spus Mihaela Rădulescu.

”Am văzut-o, că doar am și eu Internet. Mă bucur pentru el și îți spun și de ce. Pe ea chiar nu o cunosc. Aș putea spune că mă bucur și pentru ea, pentru că știu ce om și bărbat mișto este Dani, dar mă bucur în primul rând pentru el. Aveam așa un sentiment… Am simțit că i-am încurcat puțin viața, vedeam că nu se mai duce în nicio direcție. Mi-ar fi plăcut să-l văd mai devreme însurat, cu copii, cu tot ce trebuie. La noi treaba asta era imposibilă, pentru că era genul de relație imposibilă. Fiecare era în țara lui și cu treaba lui. Mă bucur realmente pentru el. Doamne ajută să fie fericit! Să aibă câți copii vor ei”, a mai spus diva de la Monaco.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...