Prima imagine cu fetița Ginei Pistol și a lui Smiley. Admiratorii s-au topit: „O prinţesă”

Iancu Andreea, Diana Timișoreanu 24.03.2021, 11:21

Fetița Ginei Pistol și a lui Smiley a devenit subiectul ultimelor zile, după ce prima imagine cu micuța a apărut pe rețelele de socializare. Mândri și extrem de emoționați, cei doi părinți profită de timpul petrecut împreună, în noua formulă de familie, în timp ce fanii le transmit mesaje de felicitare. Cu toții însă au așteptat să afle cum arată primul copil al cuplului, iar fotografia nu a întârziat să apară.

Prima imagine cu fetița Ginei Pistol și a lui Smiley. Ce i-au transmis fanii cuplului

Nu mai încape îndoială că experiența nașterii primului copil este una marcată de emoții și lacrimi de fericire. Proaspeții părinți, Gina Pistol și Smiley se regăsesc în această descriere și sunt nedezlipiți de micuța lor, care le-a adus o bucurie fără margini în familie. După ce au împărtășit cu fanii aproape toate etapele parcurse în sarcină și apoi de la naștere până în prezent, acum cuplul a decis să o arate lumii pe copilă. Însă păstrează discreția în continuare, dat fiind că bebelușul este încă foarte mic. Astfel, prima imagine cu fetița Ginei Pistol și a lui Smiley înfățișează doar un picioruș al micuței. Fotografia i-a emoționat pe fanii cuplului, care au transmis numai urări de bine celor doi părinți.

…și mă topesc de dragul ei. Am crezut că știu ce-i iubirea. Însă abia acum o înțeleg, a scris Gina Pistol în descrierea primei imagini cu fetița sa.

Reacțiile fanilor nu au ezitat să apară, mulți dintre admiratorii cuplului transmițând urări frumoase și gânduri bune pentru proaspeții părinți și pentru micuța lor.

A pășit pe stele ca să ajungă la voi și pupăcindu-i tălpile, săruți tot cerul și infinitul.

Să fiți binecuvântați, dragilor! Formați o familie extrem de frumoasă!!

Gina multă sănătate fetiței și îți doresc să fii fericită alături de ea și Andrei. Meritați acest lucru pentru că sunteți niște oameni minunați.

Prima imagine cu fetița Ginei Pistol și a lui Smiley foto - Instagram
Prima imagine cu fetița Ginei Pistol și a lui Smiley
foto – Instagram

Ce nume poartă primul copil al cuplului Gina Pistol și Smiley

După ce a adus-o pe lume pe fetița lor, primul copil al Ginei Pistol și al lui Smiley, cuplul a început să dezvăluie din misterul cu care copila a fost învăluită. Astfel, curioșii au putut afla care este numele ales pentru bebeluș, imediat ce proaspeții părinți au întocmit toate procedurile și a fost eliberat certificatul de naștere al fetiței. Deși au făcut o serie de glume la adresa modului în care urma să o cheme pe micuță, Gina și Smiley au ales un prenume extrem de special, care se potrivește de minune și cu numele de familie, Maria.

După ce și-au ținut admiratorii pe jar cu imagini de dinainte de naștere și ulterior acesteia, transmițând tuturor că atât mămica dar și copila sunt bine sănătoase, cei doi părinți au anunțat numele ales. Fetița Ginei Pistol și a lui Smiley va purta numele de Josephine Ana Maria, după cum au dezvăluit cei doi într-o postare pe conturile de Instagram.

Josephine Ana Maria, numele fetiței celor două vedete
Josephine Ana Maria, numele fetiței celor două vedete

Cum s-a schimbat viața celor doi părinți, după nașterea micuței

Smiley și Gina sunt copleșiți de sentimente după ce au făcut cunoștință cu fetița lor. Micuța Josephine este extrem de cuminte și liniștită, deci deocamdată nu le dă prea mari bătăi de cap părinților săi, și așa destul de emoționați. Proaspătul tătic a povestit în cadrul unei intervenții în emisiunea lui Măruță de la Pro TV că fetița doarme pentru moment într-un pătuț aflat lângă patul celor doi. De asemenea, sarcinile privind îngrijirea copilei le revin amândurora, atât Smiley cât și Gina împărțindu-și treburile casnice.

Lucrăm bine în echipă, ne trezim împreună, facem tot împreună. Gina și-a revenit foarte bine. Fetița noastră este perfectă, minunată, e o minune pentru noi. Sunt o grămadă de sentimente noi pentru mine, pentru Gina, ne bucurăm că trăim această poveste frumoasă. Și atunci când te trezești la 4 dimineața o faci cu cel mai mare drag, e o plăcere. În momentul când se naște copilul tău îți dai seama că până în acel moment nu ai iubit pe nimeni, a dezvăluit Smiley.

Și Gina a recunoscut că se bucură de un copil extrem de vesel și liniștit în același timp, dezvluind că traversează o serie de sentimente intense, emoții și o bucurie imensă de când au devenit părinți.

Suntem fericiți și emoționați! Ne dorim să fim părinți buni și știm că cel mai mult ne va ajuta chiar ea, fetița nostră, prin tot ce simțim pentru ea. În proiecțiile noastre de familie, ea râde mereu, este sănătoasă și veselă alături de noi.
Viața ne va purta probabil pe un drum plin de tot felul de emoții și stări, unele fix ca în visele nostre, altele imprevizibile. Vrem să putem fi pregătiți de orice, să o apărăm, să o protejăm, să o știm bine, cel mai bine cu putință, susține Gina.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...