Numele fetiței cuplului Smiley și Gina Pistol a fost ales. Micuța a primit un prenume special

Ana Anitoiu 16.03.2021, 18:52

Numele fetiței cuplului Smiley și Gina Pistol a fost dezvăluit. Fanii care ardeau de nerăbdare să afle cum se va numi copilul lor au primit în sfârșit vestea cea mare. Micuța poartă un prenume special și frumos, pe care părinții ei îndrăgiți de mulți români i l-au ales cu mare grijă.

Care este numele fetiței cuplului Smiley și Gina Pistol

Prezentatoarea emisiunilor ”Chefi la cuțite” și ”Asia Express” de la Antena 1 n-a anunțat numaidecât că a rămas însărcinată. Abia după câteva luni, Gina Pistol a decis să dea vestea îmbucurătoare. Ea și Smiley, prezentator și temporar jurat la ”Românii au Talent”, au fost extrem de entuziasmați să anunțe că vor fi în formulă de trei. Acum că fetița lor s-a născut, cei doi au avut grijă să îi aleagă un nume deosebit.

După ce au documentat ultimele ore înainte de a apărea pe lume fetița lor și după ce au anunțat că nașterea a decurs fără probleme și că micuța este sănătoasă, ba chiar că a fost numită ”perfectă” de un medic, s-a aflat numele ales. Fiica Ginei Pistol și a lui Smiley a primit numele de Josephine Ana Maria.

Numele fetitei cuplului Smiley si Gina Pistol a fost ales. Micuta a primit un prenume special
Smiley si Gina Pistol

Cu cine seamănă fetița lui Smiley și a Ginei Pistol

Proaspătul tătic a povestit că deocamdată fetița lui doarme într-un pătuț aflat lângă patul lui și al Ginei Pistol. În plus, el a spus că micuța seamănă cu mama ei și că este cuminte și liniștită. Smiley a precizat că el și partenera lui de viață fac totul împreună de când au devenit părinți.

”Lucrăm bine în echipă, ne trezim împreună, facem tot împreună. Gina și-a revenit foarte bine. Fetița noastră este perfectă, minunată, e o minune pentru noi. Sunt o grămadă de sentimente noi pentru mine, pentru Gina, ne bucurăm că trăim această poveste frumoasă. Și atunci când te trezești la 4 dimineața o faci cu cel mai mare drag, e o plăcere. În momentul când se naște copilul tău îți dai seama că până în acel moment nu ai iubit pe nimeni”, a dezvăluit Smiley.

Gina Pistol, declarație emoționată pentru fetița ei

De asemenea, Gina Pistol a publicat recent o imagine cu un cărucior pentru copii, lăsând să se înțeleagă că a început să facă plimbări alături de fetița ei nou-născută. Proaspăta și fericita mămică a alăturat fotografiei un mesaj emoționant referitor la primul ei copil.

”Ai adus soarele cu tine. Pentru noi e răsărit”, a scris Gina Pistol, iar comentariile fanilor n-au întârziat să apară. Mai multe persoane s-au grăbit să îi scrie urări frumoase. ”Să vă trăiască prințesa”, ”Bucurați-vă de soarele vostru…să fiți sănătoși și fericiți” și ”Sunteți niște drăguți! Ce perioada frumoasă urmează! Multă sănătate, putere și răbdare, căci dragoste cu siguranță aveți!”, au fost câteva dintre acestea.

Motivul pentru care Gina Pistol nu și-a anunțat sarcina imediat

Deși acum este în culmea fericirii, după ce a ajuns acasă alături de fetița ei, Gina Pistol a dezvăluit anterior motivul pentru care nu și-a anunțat sarcina imediat. Vedeta a precizat că a fost vorba de analize medicale mai vechi din cauza cărora nu a îndrăznit să se bucure prea repede.

”În urma unor analize medicale, acum câţiva ani, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi. Am avut multe emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate şi am ştiut că totul este bine”, a spus Gina Pistol.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...