Decizia luată de Gina Pistol și Smiley după nașterea fetiței. Cine se va muta alături de ei

Iancu Andreea 11.03.2021, 18:26
Decizia luată de Gina Pistol și Smiley după nașterea fetiței. Cine se va muta alături de ei

După ce Gina Pistol a adus pe lume primul bebeluș al cuplului pe care îl formează cu Smiley, cei doi părinți au luat imediat și o decizie importantă. Aceștia au stabilit cine se va muta alături de ei, în casă. Cu siguranță Gina se bucură cel mai mult de această veste.

Ce decizie au luat Gina Pistol și Smiley după ce fetița lor a venit pe lume

Momente de bucurie imensă au trăit cei doi părinți după ce, în sfârșit, și-au putut ține în brațe fetița. Zile și nopți care păreau să treacă tot mai greu au despărțit-o pe Gina de primul său bebeluș, un adevărat miracol în viața vedetei, căreia medicii nu îi mai dădeau nicio șansă să mai aibă copii. Fericită și extrem de emoționată, Gina trăiește în prezent cele mai intense clipe din viața ei. Dincolo însă de magia care a înconjurat fericitul eveniment, Gina Pistol și Smiley sunt părinți responsabili și se gândesc în primul rând la zilele ce vor urma după externarea din spital.

Fiind încă temători cu privire la această nouă etapă din viața lor, cei doi au decis să se înconjoare de ajutoare. Astfel, cea care vi sprijin pentru proaspeții părinții este chiar mama lui Smiley, care urmează să se mute pentru o perioadă în casă cu cei doi. Bunica este și ea în culmea bucuriei și va fi cu siguranță un ajutor extraordinar pentru Gina, care va avea nevoie de recuperare după nașterea micuței sale. Astfel, prima fetiță din familia lui Smiley cu prezentatoarea Chefi la Cuțite va fi pe mâini bune, cel puțin până când mămica și tăticul vor căpăta mai multă încredere.

Gina Pistol a născut în urmă cu două zile o fetiță sănătoasă
Gina Pistol a născut în urmă cu două zile o fetiță sănătoasă

Fetița cuplului a adus multă bucurie în familie

Felicitările către proaspeții părinți nu mai contenesc, după ce Gina Pistol a născut o fetiță frumoasă și sănătoasă. Încă de la primele minute de la venirea pe lume a micuței, Smiley s-a dovedit extrem de emoționat, postând un mesaj plin de bucurie pe rețelele de socializare, prin care anunța că este tătic.

Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: “Am devenit părinți!” Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița nostră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă.

Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și stim deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă. Aveți deja imagini cu noi și emoțiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt așa cum le-am trăit și cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm ca unor prieteni buni. Vă mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!, a mai declarat Smiley, în descrierea unui clip care anticipa nașterea.

Nici Gina nu a lipsit din mediul online, semn că mămica se simte bine și se bucură de cele mai frumoase clipe alături de fetița sa.

Așa începe fericirea. Suntem deja 3. Fetița nostră s-a născut astăzi, este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar DanaOprescu, medicul nostru, ne-a spus că este perfectă. Mulțumim pentru toate gândurile și urările. Revenim cât de curând cu vești, imediat ce vom fi in stare, a spus Gina Pistol, la puțin timp după ce a născut.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...