FOTO EXCLUSIV

Prima imagine cu Andreea Marin după ce a ieșit din izolare. Ce s-a putut observa la vedeta TV (Foto exclusiv)

Stan Filon 15.10.2021, 13:17

Andreea Marin s-a vindecat de coronavirus! Vedeta de televiziune a fost fotografiată acum de paparazzy Impact.ro și se vede cu ochiul liber că și-a învățat lecția și nu vrea să mai treacă prin ce a trecut, chiar dacă simptomele au fost unele nu foarte agresive, deoarece a mărturisit că este imunizată cu schema completă.

Prima imagine cu Andreea Marin după ce a ieșit din izolare

Andreea Marin a fost cea care a dat vestea că a trecut prin coronavirus. Nu se știe exact cum s-a infectat vedeta, însă a recunoscut că întreaga sa echipă cu care a călătorit prin lume s-a infectat. În plus, nu a scăpat de temutul virus nici partenerul său de viață, Adrian Brâncoveanu.

Fiica Andreei Marin nu a fost acasă, probabil trimisă undeva de mama ei pentru a rămâne în siguranță. Vedeta a recunoscut că s-a autoizolat împreună cu partenerul său de viață și au avut unul grijă de celălalt. Au trecut împreună și prin această cumpănă din viața lor. Andreea Marin a văzut cu ochii ei care este ajutorul dat de vaccinul anti-coronavirus.

Prima imagine cu Andreea Marin dupa ce a iesit din izolare
Prima imagine cu Andreea Marin dupa ce a iesit din izolare

”Nu e o experiență plăcută”

”Nu sunt genul care să dea sfoară în țară.  Am trecut și eu prin experiența COVID, nu a fost o plăcere, mare parte din echipa cu care am lucrat, am călătorit în lume, s-a infectat. Nu e o experiență plăcută, însă eu, fiind vaccinată acum 5 luni, am avut una dintre cele mai ușoare forme pentru că am fost păzită de vaccin.

După ce am făcut analizele, acum câteva zile, am înțeles foarte clar cât de mare e diferența și cât de mult contează faptul că ajung mult mai puține persoane vaccinate în stadii grave ale bolii. Violeta nu a stat acasă. Am trecut prin boală amândoi, dar suntem liberi (n.r. – Adrian Brâncoveanu, iubitul vedetei). Am avut grijă unul de celălalt. Am depășit în paralel acest impas”, a declarat Andreea Marin la Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Acum, vedeta fac tot posibilul să se țină departe de virusul care i-a dat ceva bătăi de cap. Prezentatoarea de televiziune a fost surprinsă acum de paparazzy Impact.ro în zona de nord a capitalei, acolo unde are biroul. Andreea Marin purta ca la carte masca de protecție și nu a renunțat la ea pentru nimic în lume. În plus, și-a tras și gluga pe cap, dar a purtat și ochelari de soare, probabil, să nu fie recunoscută.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...