Andreea Marin, despre cum se înţelege Violeta cu cei doi fraţi ai săi. Asta spune multe despre Zâna Surprizelor

Ioana Bucur 15.10.2021, 08:05

În rarele ocazii în care vorbește despre fiica sa, Andreea Marin radiază de fericire și mândrie. Recent, vedeta și-a deschis sufletul și a dezvăluit cum se înțelege, de fapt, Violeta cu cei doi frați ai săi. Care este cuvântul pe care nu îl dorește rostit despre familia sa.

Andreea Marin a vorbit despre relația Violetei cu cei doi frați ai săi

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr și-au început povestea de dragoste în anul 2005, când artistul era deja tatăl unui băiat. Au format unul dintre cele mai urmărite, mediatizate și discutate cupluri din showbiz-ul românesc, însă, din nefericire, relația lor s-a terminat cu un divorț dureros. Cei doi au rămas veșnic legați unul de celălalt prin venirea pe lume a fiicei lor, Violeta. La câțiva ani după divorțul de Andreea Marin, actorul devenea tată pentru a treia oară.

Invitată în platoul emisiunii prezentate de Cătălin Măruță, Andreea Marin a făcut o dezvăluire neașteptată. Vedeta a încercat mereu, cât a putut, să o ferească pe Violeta de lumina reflectoarelor, vorbind destul de rar despre ea. Totuși, ea a acceptat să vorbească despre un aspect important, o situație cu care s-a confruntat și ea după moartea mamei sale.

Andreea Marin a mărturisit că fiica sa, Violeta, se înțelege foarte bine cu frații din partea tatălui, Radu Ștefan și Alexandru, explicând și de ce „vitreg” este un cuvânt ce nu poate fi folosit să le descrie familia.

„Nu sunt vitregi. Noi nu privim lucrurile așa în familia noastră. Eu am și o mamă de-a doua, pe care nu pot numi mamă vitregă, pentru că acest termen are așa, o conotație negativă și nu e cazul”, a declarat prezentatoarea TV.

Andreea Marin si Violeta
Andreea Marin si Violeta

„Eu am ales să trăiesc frumos”

Chiar dacă a trecut prin trei mariaje, vedeta a mărturisit că trăiește fără regrete pentru că a făcut mereu ceea ce a simțit că este bine pentru ea și a ajuns să înțeleagă că „sunt oameni care apar în viața ta nu ca să rămână întreaga viață alături de tine, ci apar ca să lase ceva punctual și tu în viața lor”.

„Din păcate… poți să spui „din păcate” pentru persoanele care rămân în căsnicii care nu merg. Eu am ales să trăiesc frumos. Uneori sunt oameni care apar în viața ta nu ca să rămână întreaga viață alături de tine, ci apar ca să lase ceva punctual și tu în viața lor. Sunt însă și lucruri uneori care ne despart…Părerea mea este că trebuie să fii sincer și cu tine și cu celălalt, să vezi dacă drumul poate continua pe aceeași cale sau, nu e mai bine să trăim separat, dar bine fiecare.

Nu am nici cel mai mic regret. Am făcut exact ce trebuia și deciziile au fost ale mele. Când nu există compatibilitate, trebuie să recunoști acest lucru. De fapt, oamenii se agață uneori de ce nu mai e uneori, de aceea se chinuie, suferă, mai mult decât e cazul”, a spus Andreea Marin.