Prima demisie după interviul dat de Meghan Markle. Piers Morgan, forțat să plece după a fost bombardat cu mii de plângeri

Ioana Bucur 10.03.2021, 17:33
Prima demisie după interviul dat de Meghan Markle. Piers Morgan, forțat să plece după a fost bombardat cu mii de plângeri

Unda de șoc creată de dezvăluirile făcute de ducii de Sussex a ajuns până în Marea Britanie. A apărut prima demisie după interviul dat de Meghan Markle. Piers Morgan, unul dintre cei mai cunoscuți realizatori TV din regat și unul dintre cei mai virulenți critici ai actriței a fost forțat să plece, după ce a fost bombardat cu mii de plângeri.

Prima demisie după interviul dat de Meghan Markle

Depresie, suicid, rasism, ostilitate și minciuni. Dezvăluirile făcute de ducii de Sussex au aruncat monarhia britanică într-una dintre cele mai mari crize de imagine din ultimii ani. La doar câteva zile de la difuzarea interviului dat jurnalistei Oprah Winfrey, primul cap a și căzut. Prima demisie după interviul dat de Meghan Markle a fost a unuia dintre cei mai vehemenți critici ai actriței, cel care nu a irosit nicio ocazie să o jignească și să o acuze că nu vrea altceva decât să câștige celebritate, fără să îi pese prin ce mijloc o face. Piers Morgan a fost forțat să plece de la „Good Morning Britain”, după ce a fost bombardat cu mii de plângeri.

Jurnalistul, unul dintre cei mai cunoscuți din Marea Britanie, a răbufnit în timpul emisiunii, la doar câteva ore de la difuzarea interviului. Mărturisirea făcută de Meghan Markle cu privire la faptul că ar fi vrut să se sinucidă și că nimeni din interiorul Familiei Regale nu i-a permis să meargă la un psiholog l-au scos din minți pe Piers Morgan:

„La cine te-ai dus? Ce ţi-au spus? Îmi pare rău, nu cred niciun cuvânt din ce a spus Meghan Markle”, a comentat Morgan. „Nu aş fi crezut-o nici dacă mi-ar fi citit buletinul meteo.”

Prima demisie după interviul dat de Meghan Markle. Piers Morgan, forțat să plece după a fost bombardat cu mii de plângeri
Prima demisie după interviul dat de Meghan Markle. Piers Morgan, forțat să plece după a fost bombardat cu mii de plângeri

Piers Morgan, forțat să plece după a fost bombardat cu mii de plângeri

Morgan, co-prezentator „Good Morning America”, a părăsit furios platoul propriei emisiuni, după un schimb de replici cu colega sa, Susanna Reid. După ieșirea nervoasă a jurnalistului, peste 41.000 de plângeri au fost trimise de spectatori către Ofcom, organismul britanic de reglementare a audiovizualului, care a anunțat că a demarat o anchetă asupra „Good Morning Britain”, după afirmațiile făcute de de Piers Morgan.

Postul de televiziune ITV a anunțat, marți, că în urma unor discuții, Piers Morgan a hotărât că nu se va mai întoarce ca gazdă a show-ului pe care îl prezenta din 2015. „ITV a acceptat decizia sa şi nu face alte comentarii”, a anunțat Variety.

Interviul-eveniment obținut de Oprah Winfrey a adus la lumină adevărul perioadei trăite de Meghan Markle ca membru al Familiei Regale britanice. Dintre toate dezvăluirile făcute, cea mai tulburătoare a fost cea potrivit căreia, în primele luni ale sarcinii, actrița ar fi vrut „să nu mai fie în viață”.

„Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare. Am spus că trebuie să merg undeva pentru a primi ajutor. Am spus că nu mă simţisem aşa niciodată. Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru The Firm (n.r. – Familia Regală)”, a spus Markle, în lacrimi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...