Meghan Markle, adevărul despre cearta cu Kate. Ce s-a întâmplat, de fapt, între ele: „Un moment de cotitură”

Ioana Bucur 08.03.2021, 10:35
Meghan Markle, adevărul despre cearta cu Kate. Ce s-a întâmplat, de fapt, între ele: „Un moment de cotitură”

A apărut interviul ce a cutremurat Casa Regală a Marii Britanii. Dezvăluiri teribile despre gânduri suicidare, acuzații de rasism și sexul celui de-al doilea copil al cuplului. Meghan Markle, adevărul despre cearta cu Kate. Ce s-a întâmplat, de fapt, între ele. Care a fost momentul în care totul s-a schimbat.

Meghan Markle, adevărul despre cearta cu Kate Middleton

Voia să fie o a doua Prințesa Diana, însă a rezistat doar câteva luni în familia regală, „aventura” actriței care s-a căsătorit cu un prinț terminându-se cu plecarea din Marea Britanie și fuga de responsabilitățile ce vin la pachet cu statutul. Interviul acordat de Meghan Markle și Prințul Harry jurnalistei Oprah Winfrey a fost o lovitură puternică pentru imaginea monarhiei britanice. Soția lui Harry a mărturisit că ajunsese, la un moment dat, să aibă gânduri suicidare.

„Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare. Am spus că trebuie să merg undeva pentru a primi ajutor. Am spus că nu mă simţisem aşa niciodată. Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru instituţie”, a spus Markle, în lacrimi.

Mai mult, actrița susține că regulile au fost schimbate cu puțin înainte de nașterea fiului lor, Archie, tocmai pentru ca bebelușul să nu primească titlul de prinț. De ce? Din cauza culorii pielii sale. Fără să dea nume, cei doi au povestit cum unul dintre membrii Casei Regale se întreba cât de negru va fi băiețelul.

Meghan Markle, adevărul despre cearta cu Kate
Meghan Markle și Printul Harry, interviu cu Oprah

„Un moment de cotitură”

Totul ar fi început, de fapt, de la o neînțelegere despre care s-au scris mai multe articole în presa din Marea Britanie. Meghan Markle, adevărul despre cearta cu Kate Middleton. Înainte de interviul cu Oprah, se știa că ducesa de Sussex o făcuse pe Kate să plângă cu puțin timp înainte de nunta cu Prințul Harry. Doar că adevărul ar fi cu totul altul, susține acum Meghan Markle. „Toată lumea din cadrul instituţiei (casa regală – n.r.) ştia că acest lucru nu era adevărat”. Actrița a explicat că acel episod a fost un adevărat punct de cotitură în relația ei cu familia regală.

– Ai auzit spunându-se despre tine că ai făcut-o pe Kate Middleton să plângă? a întrebat-o Oprah.

– Am auzit despre asta.

– Ai auzit despre asta?

– A fost un moment de cotitură.

– Ai făcut-o pe Kate să plângă?

– Nu. S-a întâmplat invers.

– Explică-ne ce vrei să spui.

– Cu câteva zile înainte de nuntă, ea (n.r. – Kate Middleton) a fost supărată în legătură cu ceva. Avea dreptate în problema respectivă, care avea legătură cu rochiile domnişoarelor de onoare. M-a făcut să plâng. Chiar m-a rănit – a dezvăluit Meghan Markle.

Archie va avea o surioară

Meghan Markle și Prințul Harry au dezvăluit că vor avea avea o fetiță. „Să ai un băiat, apoi o fată, ce putem cere mai mult?”, a spus Harry, care a ținut să sublinieze că are în continuare o relație bună cu bunica sa, Regina Elisabeta a II-a, dar că abia mai ține legătura cu tatăl său.

„Aici mai e de lucru. M-am simțit dezamăgit, pentru că și el a trecut prin ceva similar, știe ce înseamnă durerea, iar Archie e nepotul lui. Dar în același timp, sigur că întotdeauna am să-l iubesc, dar există suferință și voi continua să-mi fac o prioritate din repararea acestei relații”, a mărturisit Harry.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...