Motivul pentru care Meghan Markle a vrut să se sinucidă. Cum au umilit-o cei din Familia Regală a Marii Britanii

Ioana Bucur 08.03.2021, 15:14
Motivul pentru care Meghan Markle a vrut să se sinucidă. Cum au umilit-o cei din Familia Regală a Marii Britanii

Care a fost motivul pentru care Meghan Markle a vrut să se sinucidă? Cum a fost umilită, în cea mai dificilă perioadă a vieții ei? Monarhia britanică a primit o lovitură devastatoare, în urma dezvăluirilor făcute de Meghan Markle și Prințul Harry. Ducii de Sussex au povestit episoade șocante, revoltătoare trăite în sânul Familiei Regale a Marii Britanii.

Motivul pentru care Meghan Markle a vrut să se sinucidă

Care este motivul pentru care Meghan a vrut să se sinucidă? Din exterior, părea că trăiește o poveste de dragoste desprinsă dintr-un basm modern. Actrița divorțată se îndrăgostise de un prinț chipeș care a cerut-o în căsătorie. Din clipa în care și-au recunoscut public relația, viața ei a fost dată complet peste cap. Însă, în realitate, basmul s-a transformat rapid într-un coșmar. Presa din Marea Britanie a reușit să o transforme într-un monstru însetat de putere și faimă. Tabloidele au publicat sute de articole, citând surse anonime din interiorul Palatului Buckingham, ce descriau pretențiile absurde ale ducesei. Acum, într-un interviu-eveniment acordat jurnalistei Oprah Winfrey și difuzat de postul american CBS, a putut să-și expună propriul adevăr. S-a vorbit despre rasism și, poate cel mai șocant, despre depresie și dorința de a-și pune capăt vieții.

Meghan Markle și Prințul Harry au spus tot ce nu au putut în vremea în care trăiau în Marea Britanie. Actrița a dezvăluit că a vrut să se sinucidă din cauza modului în care era tratată de „The Firm”, un eufemism folosit de ea pe toată durata interviului cu Oprah pentru a descrie Familia Regală. Atacată aproape zilnic de presa britanică, Markle a fost la un pas să cedeze. La un moment dat, a avut chiar gânduri sinucigașe și a cerut ajutorul unui specialist, având în vedere că nu se mai confruntase niciodată în viață cu astfel de trăiri.

„Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare. Am spus că trebuie să merg undeva pentru a primi ajutor. Am spus că nu mă simţisem aşa niciodată. Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru The Firm (n.r. – Familia Regală)”, a spus Markle, în lacrimi.

Meghan Markle, adevărul despre cearta cu Kate
Meghan Markle și Printul Harry, interviu cu Oprah

Cum au umilit-o cei din Familia Regală a Marii Britanii

Meghan Markle a dezvăluit că a fost umilită în repetate rânduri de Familia Regală a Marii Britanii. Cei doi au dezvăluit că anunțul sarcinii sale a declanșat o serie de comentarii și atacuri rasiste la adresa ei și a copilului său nenăscut. Se pare că în acele luni, „The Firm” a făcut în așa fel încât regulile monarhiei să se schimbe pentru ca fiul lor, Archie, să nu primească titlul de prinț la naștere. Motivul? Culoarea pielii celui mic, motiv de dezbateri intense în interiorul Familiei Regale. Fără să dea nume, cei doi au povestit cum unul dintre membrii Casei Regale se întreba cât de negru va fi băiețelul.

Harry a ținut să spună că are în continuare o relație bună cu bunica sa, Regina Elisabeta a II-a, dar că abia mai ține legătura cu tatăl său.

„Aici mai e de lucru. M-am simțit dezamăgit, pentru că și el a trecut prin ceva similar, știe ce înseamnă durerea, iar Archie e nepotul lui. Dar în același timp, sigur că întotdeauna am să-l iubesc, dar există suferință și voi continua să-mi fac o prioritate din repararea acestei relații”, a mărturisit Harry.

Urmăriți Impact.ro și pe