Prietena din România pe care o are Robbie Williams. I-a spus totul Andreei Esca

Ana-Maria Tudor 23.08.2023, 20:14
Prietena din România pe care o are Robbie Williams. I-a spus totul Andreei Esca

Într-un interviu captivant, Andreea Esca a avut ocazia să discute cu Robbie Williams, chiar înaintea concertului său ce a avut loc în București pe 19 august. Această întâlnire specială a avut loc în contextul evenimentului „Summer în the City”, desfășurat la Romexpo, iar artistul a făcut câteva dezvăluiri uluitoare.

Robbie Williams are prieteni în România

În interviul acordat publicației „A list”, Robbie Williams a abordat subiecte variate, de la revenirea sa în București și relația lui cu prietenii săi români, până la discuții despre familia sa, soția și copiii săi.

De asemenea, în cadrul interviului artistul a recunoscut că el și soția să au o relație de prietenie cu Anastasia Soare, o cunoscută femeie de afaceri de origine română, iar Andreea Esca a precizat și faptul că, artistul și afaceristă au fost chiar și vecini cu ani în urmă.

Mandatory Credit: Photo by Kieran McManus/BPI/REX/Shutterstock (9715928aa)
Robbie Williams sings at the opening ceremony
Russia v Saudi Arabia, Group A, 2018 FIFA World Cup football match, Luzhniki Stadium, Moscow, Russia – 14 Jun 2018

În plus, acesta a mai mărturisit că are mai mulți prieteni români cu care uneori chiar joacă fotbal în zilele de duminică.

”Dacă am vreun prieten român… Obișnuiam să joc fotbal cu niște români duminică dimineața în Los Angeles”, a mărturisit el.

Citește și: Motivul pentru care Robbie Williams nu-și poate vinde casa de la țară. Ce se vede de la geamul conacului de 8 milioane de lire

Celebrul cântăreț a susținut un concert în București pe 19 august, ca parte a festivalului Summer în the City, care a avut loc în perioada 18-19 august în Piața Constituției, așa că el a vorbit în cadrul interviului și despre această frumoasă experiență, precizând că s-a simțit ca Michael Jackson.

”La concertul uriaș pe care l-am susținut în fața clădirii guvernului. Masiv. M-am simțit ca Michael Jackson. Ei bine, părțile bune ale lui Michael Jackson.”, a spus Robbie Williams.

Artistul a menționat că a susținut acest concert într-o țară pe care nu se aștepta să o viziteze vreodată. Cu toate acestea, experiența sa de aici a fost una extrem de pozitivă. Vibe-ul și energia fanilor au contribuit la crearea unei atmosfere extraordinare, care a făcut ca întregul eveniment să fie memorabil.

Robbie Williams a fost tratat regește în România

Preferințele culinare ale cântărețului au fost variate. Meniul sau a inclus produse locale și organice, cu opțiuni pentru diferite preferințe alimentare, cum ar fi vegetariene, vegane și fără gluten.

Printre alegerile disponibile în meniu s-au regăsit untul de arahide natural, untul de migdale natural, fructele proaspete pentru micul dejun (precum banane, fructe de pădure, mere și portocale), burrito, ketchup și condimente. De asemenea, au fost oferite și cantități generoase de cafea, iar un bar de salate a inclus legume proaspete, organice și o varietate de sosuri pentru salate.

Vezi și: Robbie Williams nu vine la București în iunie. Concertul a fost amânat

Opțiunile pentru prânz și cină au inclus mușchi de vită, somon la grătar cu felii de lămâie și ierburi, ciuperci și Brie en croute, cartofi cu rozmarin și usturoi, fasole verde sotată cu vinegretă de muștar-tarhon, supă de roșii prăjite, chiles cu salsa de roșii prăjite la foc, orez cu coriandru, fasole neagră condimentată, supă de porumb prăjit, foie gras prăjit Hudson Valley, mere caramelizate și microverduri. Aceste selecții au contribuit la crearea unei experiențe culinare rafinate și variate pentru toți participanții din staff-ul celebrului artist.

Urmăriți Impact.ro și pe