Robbie Williams nu vine la București în iunie. Concertul a fost amânat

Ana-Maria Tudor 25.05.2023, 20:35
Robbie Williams nu vine la București în iunie. Concertul a fost amânat

Spectacolul lui Robbie Williams în Capitală a suferit o întârziere neașteptată, o veste pe care festivalierii nu o așteptau cu nerăbdare. Concertul programat să fie susținut de artistul nominalizat la premiile Grammy și câștigător al premiilor BRIT în București a fost amânat conform unui anunț de ultimă oră făcut de organizatori. Fanii lui Robbie Williams vor trebui să aștepte mai mult până când vor putea avea ocazia să-l asculte live.

Concertul artistului suferă întârzieri

 

Spectacolul susținut de Robbie Williams în cadrul festivalului Summer in the City din Capitală a suferit o întârziere neașteptată, o veste pe care fanii săi nu o așteptau cu bucurie. Evenimentul programat inițial pentru perioada 3-4 iunie a fost decalat și va avea loc abia în luna august. Robbie Williams va ajunge în România în intervalul 18-19 august, oferindu-le astfel fanilor mai mult timp de așteptare înainte de a-l putea vedea și asculta live pe scena din Capitală.

Vestea pe care iubitorii de muzică și distracție nu doreau să o audă a fost anunțată recent de către organizatori. Aceștia au comunicat că superstarul englez nu va mai susține spectacolul în prima lună de vară. În plus, nu numai datele concertelor au suferit modificări, ci și lineup-ul evenimentului se va reconfigura. Astfel, pe listă va fi adăugat un nume important printre celebritățile internaționale.

Jason Derulo li se alătură artiștilor

Jason Derulo se va alătura artiștilor deja confirmați, precum Robbie Williams, Editors, Calum Scott, Abby Roberts și Nicole Cherry, pe aceeași scenă. Această extindere plină de entuziasm va avea loc în cadrul evenimentului Summer in the City. De asemenea, organizatorii promit că în curând vor dezvălui și alți artiști care se vor adăuga line-up-ului festivalului.

Organizatorii au stabilit și au comunicat informații importante referitoare la biletele achiziționate pentru Summer in the City, programat pentru zilele de 18 și 19 august 2023. Aceștia au anunțat că festivalierii au opțiunea de a-și păstra biletele și abonamentele deja achiziționate până în prezent. De asemenea, cei care au achiziționat abonamente de 2 zile vor avea posibilitatea, în următoarele 15 zile, să aleagă între a participa la întregul eveniment sau doar într-o singură zi. În cazul participării la o singură zi, organizatorii vor rambursa diferența dintre prețul biletului plătit și prețul unui bilet de o zi.

Fanii care doresc să renunțe complet la bilet vor primi și ei restituirea integrală a sumei plătite. Aceeași opțiune se aplică și celor care au achiziționat bilete de o zi până în acest moment. Conform informațiilor disponibile pe iabilet.ro, evenimentul se va desfășura în Piața Constituției.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe