Previziunea care schimbă tot în războiul din Ucraina. Acesta să fie sfârşitul Rusiei?

Ioana Bucur 12.03.2022, 08:12
Previziunea care schimbă tot în războiul din Ucraina. Acesta să fie sfârşitul Rusiei?

Suntem martorii unui război nedorit și pe care puțini l-ar fi crezut posibil în Europa anului 2022, mai ales după doi ani de viață în condiții de pandemie. Însă evenimentele pe care le trăim de mai bine de două săptămâni par a fi fost prezise deja de unii monahi de la Muntele Athos. Previziunea lor ar putea să schimbe modul în care privim războiul din Ucraina. Acesta să fie sfârşitul Rusiei?

Previziunea care schimbă tot în războiul din Ucraina

Prezentul tulbure pe care îl trăiesc europenii pare că a fost prezis de unii monahi de la Muntele Athos, numiți și bătrâni athoniți. Aceștia spuneau că în momentul în care puterea Occidentului va crește, continentul se va destabiliza. Rusia „va fi sfâșiată”, iar părți din ea vor fi cedate Chinei, o țară care astăzi se declară aliat al lui Vladimir Putin.

„Când Orientul capătă putere, totul va fi instabil. Va veni vremea când Rusia va fi sfâșiată. Mai întâi va fi împărțită, iar apoi vor începe să jefuiască bogăția. Occidentul va contribui cu orice fel la distrugerea Rusiei și va ceda partea de Est a acesteia Chinei pentru o vreme. Furtuna va trece peste țara Rusiei. Domnul va ierta poporul rus. Mânăstirile vor fi redeschise peste tot. Rusia își va învige dușmanul. Iar peste timp se va contopi cu alte țări slave și vor face acel mare ocean de care Dumnezeu a vorbit din cele mai vechi timpuri. Toate națiunile vor fi înfricoșate.

Constatinopil și Ierusalim vor fi călăuzite de forțe din Rusia. Țarul rus va fi Anticristul însuși, iar sub domnia lui Rusia va fi cel mai puternic popor din toate celelalte țări.”

Profeția susține că poporul rus va trece printr-o transformare importantă, iar totul va începe de la tinerii care vor ajunge să înțeleagă că au pornit pe o cale greșită și se vor întoarce către credință.

Previziunea care schimbă tot în războiul din Ucraina. Acesta să fie sfârşitul Rusiei?

„Tinta lui principală, în același timp, este să-l lovească pe om în credința sa și să-l facă să treacă la trădare și renegare”

„Vor veni vremuri când corupția și decăderea moravurilor tinerilor își vor atinge limitele finale, aproape că nu vor mai rămâne necorupte. Ei vor considera că totul va rămâne nepermis pentru a satisface mofturile și poftele, căci își vor vedea pedepsirea. Se vor strânge în companii, bande, vor fura, vor fi desfrânați, dar va veni vremea când va fi o voce a lui Dumnezeu când tinerii vor înțelege că e imposibil să trăiești așa și vor merge la credință în diverse feluri. Cei care înainte au fost păcătoși, corupți, bețivi, se vor îndrepta către biserici și vor simți o mare poftă de viață. Mulți dintre ei se vor călugări, vor deschide mănăstiri. Bisericile vor fi pline de credincioși și majoritatea tineri”, se arată în previziunile bătrânilor athoniți.

Bătrânul Daniel din Katounakia Sfântului Munte zicea că „Diavolul nu se bucură nicicând mai mult decât atunci când stă de vorbă cu omul care-și cultivă propria sa mândrie, fie acesta teolog, erudit sau mare ascet. Dimpotrivă, se teme de omul smerit și ascultător”, descriind, parcă, ambiția unui președinte care și-a trimis țara într-un război odios.

„Ascuns și întrarmat până-n dinți, vrăjmașul se află în suflet, în trup și-n împrejurimi. Nu lasă să treacă niciun prilej pentru a încerca să-l subjuge pe om și să-l ispitească în credința lui. În funcție de circumstanțe, diavolul atacă și se opune hotărârilor noastre.

Tinta lui principală, în același timp, este să-l lovească pe om în credința sa și să-l facă să treacă la trădare și renegare. Dacă a reușit, el taie zelul și râvna. Cu credință se face totul, dar cu credința pusă în lucrare. Dacă credința este clatinată, totul se clatină și linia frontului slăbește”, spunea Batrânul Iosif ca avertisment pentru viitorii luptători.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...