Cine e violonista din Crimeea care a făcut furori la Românii au talent. Valeria Voidco: „Când am vrut să mă întorc acasă, era Rusia”

Ioana Bucur 11.03.2022, 23:50

Câtă suferință se poate ascunde în spatele unui chip frumos. O simplă întrebare i-a adus lacrimi în ochi frumoasei concurente cu un accent ce îi dezvăluie rădăcinile. Ea este Valeria Voidco, violonista din Crimeea care a făcut furori la „Românii au talent”. Blonda a oferit un spectacol uluitor pe scena concursului de la PRO TV, unul dintre jurații având un singur cuvânt de zis după numărul ei: „DA”.

Valeria Voidco, violonista din Crimeea care a făcut furori la „Românii au talent”

O amintire dureroasă, pe care timpul nu o va putea vindeca vreodată. Blondă, frumoasă, cu zâmbetul de buze, Valeria Voidco a izbucnit în lacrimi în momentul în care a început să răspundă unei întrebări simple: „De unde ești?”. Concurenta „Românii au talent” a povestit că a plecat de acasă, din Crimeea, însă în momentul în care ar fi trebuit să se întoracă la familia ei, „era deja Rusia”.

„E puţin complicat… Când am plecat de acasă era Ucraina, iar când am vrut să mă întorc era deja Rusia…”, a spus Valeria Voidco, în culisele „Românii au talent”.

Departe de casă, Valeria a reușit să își construiască un nou viitor, în Constanța, găsindu-și chiar și jumătatea. Cu toate astea, lacrimile îi apar imediat în ochi când își amintește de Crimeea, unde au rămas mama și familia sa.

La „Românii au talent”, fără să își dea seama ce durere va răscoli, cel care o întreabă de unde vine este Andi Moisescu.

„Eu sunt din Ucraina, Crimeea. Sunt şase ani de când m-am căsătorit cu cel mai frumos tătar din sud-estul Europei. Aa rămas în România, Constantă se aseamănă cu Crimeea: stau pe plajă şi mă gândesc că înot acasă. Mama şi toate rudele mele au rămas în Crimeea, mama nu a fost niciodată în România (n.r. – începe să plângă), mi-e tare dor de ei, de casă, am emoţii când vorbesc despre Crimeea. Îmi doresc să merg acasă când vreau, să nu fiu condiţionată.

Cânt la vioară de la șase ani. Asta fac de o viaţă…”, a povestit concurenta.

Cine e violonista din Crimeea care a făcut furori la Românii au talent. Valeria Voidco „Când am vrut să mă întorc acasă era Rusia”
Valeria Voidco, la „Românii au talent”

„Cred că drumul ăsta a fost făcut ca să te aducă aici”

Violonista a făcut spectacol pe scena emisiunii de la PRO TV. Când a venit momentul jurizării, Mihai Bobonete a avut un singur cuvânt de spus: „DA”. Impresionat nu doar de talentul Valeriei, cât și de povestea ei, Dragoș Bucur a vrut să puncteze că, probabil, drumul acesta complicat și dureros a adus-o, de fapt, la „Românii au talent”.

Dragoş: Mă gândesc că niciodată nu ştii unde te duce viaţă, ai plecat de acasă unde nu mai recunoşti nimic, ai ajuns în România, în cele din urmă ai ajuns pe scenă Romanii ai talent. Cred că drumul ăsta a fost făcut ca să te aducă aici.

Andra: Nimic nu e întâmplător, ai un „Da” şi din partea mea!

Cu patru voturi de „Da”, Valeria Voidco merge în etapa următoare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...