Presupusa iubită a lui Putin, apariție spectaculoasă după ce a dispărut trei ani din spațiul public. Detaliul care a atras atenția tuturor

Ioana Bucur 15.08.2021, 20:13
Presupusa iubită a lui Putin, apariție spectaculoasă după ce a dispărut trei ani din spațiul public. Detaliul care a atras atenția tuturor

După ce a dispărut aproape trei ani din spațiul public, alimentând o serie întreagă de zvonuri, Alina Kabaeva, fostă gimnastă și presupusa iubită a lui Putin, și-a făcut reapariția în lumina reflectoarelor. Oamenii au observat imediat un detaliu pe care femeia a uitat să îl ascundă.

Alina Kabaeva a atras toate privirile rușilor. Ce a lăsat la vedere presupusa iubită a lui Putin

Celebra gimnastă a dispărut complet din viața publică, de aproape trei ani, absența ei dând naștere unei serii întregi de speculații despre ce se întâmpla, de fapt, în viața femeii despre care presa din Rusia scria că ar fi presupusa iubită a lui Putin.

Recent, Alina Kabaeva, în vârstă de 38 de ani, a acceptat să apară la o emisiune difuzată de televiziunea de stat. Fosta campioană la gimnastică ritmică și medaliată cu aur la olimpiade i-a criticat pe arbitrii de la Jocurile Olimpice de la Tokyo care ar fi privat-o pe sportiva rusă Dina Averina de medalia de aur la gimnastică ritmică, potrivit Daily Mail.

„Performanța Dinei Averina a fost perfectă, spre deosebire de rivala ei din Israel care a făcut o greșeală gravă. Această greșeală ar fi trebuit să o coste un punct, dar i s-au luat doar 0,7 puncte. Aurul Olimpic nu se câștigă cu astfel de greșeli”, a spus fosta gimnastă.

Doar că puțini au fost atenți la argumentele fostei sportive, privirile tuturor fiind fixate pe inelarul de la mâna dreaptă, pe care Alina părea că purta o verighetă. În clipul emisiunii politice „60 Minutes”, de pe canalul Rossiya 1, nu a fost întrebată despre Putin și nici despre zvonurie ce au circulat în timpul „dispariției” sale.

Presupusa iubită a lui Putin
Alina Kabaeva ar fi născut gemeni, într-un spital din Moscova

Vladimir Putin, tată de gemeni?

Retragerea totală din spațiul public a alimentat zvonurile legate de o presupusă relație a sa cu președintele Vladimir Putin. Mai mult, unele surse susțineau că fosta gimnastă ar fi adus pe lume gemeni, într-un spiral privat din Moscova, în ciuda faptului că a negat cu vehemență că ar avea vreo legătură amoroasă cu liderul de la Kremlin.

Zvonurile au apărut, întâia oară, în anul 2008, în perioada în care era parlamentară în partidul pro-Kremlin. Mulți au considerat-o drept motivul destrămării căsătoriei lui Vladimir Putin cu fosta doamnă Liudmila.

Ultima apariție publică a Alinei Kabaeva a fost în octombrie 2018, când și-a susținut doctoratul la o universitate din Sankt Petersburg.

Urmăriți Impact.ro și pe