Premieră în viața lui Pepe. Fotografia emoționantă pentru artist. „Primul brăduț”

Badea Violeta 09.12.2022, 13:30

Pepe se poate declara o persoană împlinită din multe puncte de vedere. Acesta are o carieră impresionantă în muzică, fiind unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi din țară. De asemenea, pe plan personal este fericit alături de iubita lui, Yasmine Ody, care i-a dăruit și un băiețel. Pe Instagram, cântărețul a distribuit, de curând, câteva imagini, care îl arată pe micuț și pe una dintre fiicele sale, Maria, lângă bradul lor, care strălucește cu lumini albe.

Pepe, imagini emoționante cu copiii săi. Cântărețul i-a filmat lângă brad

Pepe nu își mai încape în piele de fericire. De când a venit pe lume și fiul său, Pepe jr., artistul se simte pe deplin împlinit. Recent, cântărețul a publicat pe pagina sa personală de Instagram câteva imagini extrem de emoționante cu micuțul și cu una dintre fiicele sale, Maria.

Cei doi frați au fost surprinși lângă brad, bucurându-se de magia și de farmecul acestei perioade a anului. Prezentatorul de la „Te cunosc de undeva” a împărtășit cu fanii săi din mediul online bucuria pe care a simțit-o atunci când i-a văzut pe cei doi.

„Primul brăduț din viața lui Pepe!”, a scris îndrăgitul artist pe rețeaua socială.

Citește și Andra, în lacrimi la botezul fiului lui Pepe. Ce s-a întâmplat cu artista chiar în timpul slujbei!

Copii Pepe
Maria si Pepe Jr.

Ce pasiuni au fiicele lui Pepe

Pepe își iubește copiii mai presus de orice pe lumea asta și are grijă să le ofere o educaţie aleasă. Mai mult decât atât, aceste este atent ca ei să nu se plictisească niciodată și să aibă tot timpul o activitate. De curând, solistul a dezvăluit că Maria și Rosa au practicat tenisul, iar acum sunt înscrise la handbal.

„Eu am fost atent la Rosa și Maria la ideea de a nu se plictisi atunci când sunt în vacanță. Copiii mei au făcut tenis, fac handbal în momentul de față și de fiecare dată când suntem acasă și e o zi liberă, cu toate că nu prea există o zi liberă, întotdeauna au o activitate, sunt multe activități, nu doar sportul în sine, eu fac sport cu el. Am fost de multe ori în vacanță cu ele”, a precizat Pepe.

Citește și Oana Roman reacționează după ce s-a aflat că n-a fost invitată la botezul lui Pepe. „Eu nu am răspuns”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...