Prefectul Capitalei, în „război” cu Nicușor Dan: „Sincer, putea face mult mai mult”

Badea Violeta, Alexandru Teodorescu 24.07.2021, 09:19
Prefectul Capitalei, în „război” cu Nicușor Dan: „Sincer, putea face mult mai mult”

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, îl atacă pe Nicușor Dan și spune că este extrem de nemulțumit de rezultatele pe care le-a avut ca primar. Acesta a spus că avea așteptări mult mai mari și din punctul de vedere al modului în care se fac lucrurile, și din punctul de vedere al vitezei.

Prefectul Capitalei, în „război” cu Nicușor Dan

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, îl atacă pe Nicușor Dan. Acesta a spus, în cadrul unei emisiuni la Digi24, că nu e deloc mulțumit de activitatea primarului, că avea așteptări mult mai mari, deoarece acesta ar fi putut face mult mai mult de când a câștigat mandatul de edil al Bucureștiului.

„Sincer, nu mă mulțumește activitatea lui Nicușor Dan. Consider că de când avem primar general se putea face mult mai mult în Capitală. Putea să fie mult mai bine”, a spus Alin Stoica.

Prefectul Capitalei s-a arătat extrem de nemulțumit de rezultatele de până acum ale lui Nicușor Dan, mai ales că a trecut ceva timp de când acesta ocupă funcția de primar al Capitalei. Alin Stoica este de părere că de când există Consiliul General în București s-ar fi putut face mult mai multe.

Prefectul Capitalei, in
Prefectul Capitalei, in „razboi” cu Nicusor Dan

Prefectul acuză lipsa de comunicare dintre primar și partide

Prefectul Capitalei, Alin Stoica (membru USR PLUS), a acuzat lipsa de comunicare dintre primarul Capitalei și partide. Acesta a spus că lucrurile puteau să arate mult mai bine, dacă conlucrarea între USR-PLUS, PNL și primarul general era mai bună și relația era mai deschisă.

Ulterior, Alin Stoica a ținut să puncteze că vorbește des cu Nicușor Dan și nu se pune problema ca acesta să nu-i răspundă lui la telefon. Însă, cei doi se contrazic și nu sunt pe aceeași lungime de undă.

„Discut destul de direct cu dumnealui și îi spun ce îmi convine și ce mi-ar plăcea să se întâmple mai repede sau mai bine. Impresia mea este că dumnealui dorește să mergem în aceeași direcție, dar poate că avem metode diferite”, a spus prefectul Capitalei.

Alin Stoica este nemulțumit în ceea ce privește funcționarea coaliției la nivelul Bucureștiului și a precizat că relația cu PNL nu este una unitară, ci prezintă „particularități pe sectoare”. Acesta a mai afirmat că pentru o funcţionare corectă a administraţiei este necesar ca partidele din coaliţie să acţioneze împreună.

„Trebuie să acţionăm unitar. Dacă dorim să îndeplinim nişte scopuri pe care noi ni le-am propus şi anume funcţionarea corectă a administraţiei, servicii publice de calitate pentru cetăţeni, atunci trebuie să acţionăm împreună, nu avem niciun fel de şansă să acţionăm separat. Primarul Sectorului 1 nu poate să acţioneze fără sprijinul Consiliului”, a mai spus prefectul Capitalei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...