Poziția oficială a clubului Rapid după ce suporterii giuleșteni au înjurat-o pe Cristina Neagu la ultimul meci direct. „Omul a fost înjurat, nu sportivul”

Badea Violeta 22.02.2023, 19:20

Clubul Rapid București a transmis, în urmă cu puțin timp, un comunicat de presă referitor la ceea ce s-a întâmplat în meciul pierdut cu CSM București, când fanii echipei alb-vișinii au înjurat-o pe Cristina Neagu. Iată ce au transmis oficialii formației giuleștene!

Clubul Rapid a reacționat, după ce fanii au înjurat-o pe Cristina Neagu

Suporterii Rapidului au înjurat-o pe Cristina Neagu în timpul meciului câștigat de CSM București, cu scorul de 31 la 24. În urma acestui rezultat, echipa pentru care evoluează cea mai valoroasă jucătoare a României s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României.

Însă, liderul echipei CSM a trecut prin momente de coșmar din cauza scandărilor fanilor giuleșteni. Acum, reprezentanții clubului Rapid București au transmis un comunicat referitor la ceea ce s-a întâmplat în partida din Cupei României la handbal feminin.

Potrivit acestora, suporterii nu ar avea o problemă cu handbalista Cristina Neagu, ci cu „persoana Cristina Neagu”. Motivul scandărilor lor ar fi reprezentat de anumite declarații oferite de sportivă la finalul sezonului trecut.

„CS Rapid nu încurajează și nu și-a dorit sub nici o formă un conflict între suporterii Rapidului și Cristina Neagu. Cum la fel de inutilă e și precizarea că doar un necunoscător al fenomenului ar putea pune la îndoială valoarea handbalistică și sportivă în general a Cristinei Neagu.

Galeria Rapidului nu a intrat în conflict cu marea handbalistă Cristina Neagu, ci cu persoana Cristina Neagu. Pentru a înțelege mai bine diferența, oferim un exemplu – fiscul spaniol nu a intrat în conflict cu marele, uriașul fotbalist Messi, ci cu contribuabilul cu același nume.”, se arată în comunicat.

Citește și Victor Ciutacu, reacție fără precedent la adresa Cristinei Neagu. Handbalista, făcută praf. „E nocivă și distructivă”!

Ce a spus Cristina Neagu la finalul meciului cu Rapid

Deși a fost înjurată aproape tot meciul, Cristina Neagu nu a dorit să lase impresia că a fost afectată în vreun fel de jignirile suporterilor rapidiși. Mai mult, sportiva a spus că pentru ea nu e dureros ceea ce s-a întâmplat.

„Pentru mine, ei nu înseamnă absolut nimic! Pentru mine nu e dureros. Asta spune totul despre caracterul lor. Eu nu am ce să comentez. Asta spune totul despre ei. Știți foarte bine ce fel de galerie este…”, a spus handbalista.

Citește și O mai ții minte pe Ada Nechita, cea mai frumoasă handbalistă a României? Cum arată astăzi, s-a schimbat foarte mult!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...