O mai ții minte pe Ada Nechita, cea mai frumoasă handbalistă a României? Cum arată astăzi, s-a schimbat foarte mult

Badea Violeta 07.01.2023, 12:46

Ada Nechita a fost o jucătoare de handbal excepțională. Aceasta a făcut senzație la cluburile la care a evoluat, dar și la echipa națională de handbal a României. Pe data de 14 noiembrie, fosta sportivă a împlinit 39 de ani, însă puțini sunt cei care și-o mai amintesc pe frumoasa și talentata handbalistă. Ada Nechita are acum o căsnicie fericită și trei copii minunați.

Ada Nechita, o carieră strălucitoare în handbal

Între 2006 și 2007, Ada Nechita a cunoscut adevăratul succes în handbal, în urma câștigării campionatului României, Cupei României, Cupei Cupelor și a Trofeului Campionilor.

La vremea accea, aceasta evolua la Oltchim Râmnicu Vâlcea. Ulterior, a jucat la HCM Baia Mare, echipă alături de care a avut, de asemenea, performanțe remarcabile.

Totodată, Ada Nechita a evoluat și pentru echipa națională de handbal a țării noastre, împreună cu care a obținut medalia de bronz la Campionatul Mondial de Handbal din Danemarca, ce a avut loc la sfârșitul lui 2015. În anul 2016, frumoasa sportiva renunța la cariera sa sportivă, fiind însărcinată.

„Ada a fost jucătoare de echipă, cu spirit de sacrificiu și cu o tehnică formidabilă. Avea momente când făcea perfect ambele faze. Scotea echipa națională și Oltchimul de multe ori din momente foarte grele, a fost una dintre extremele de top ale României.”, declara, în urmă cu ceva timp, un om important din handbalul românesc, potrivit celor de la digisport.ro.

Citește și Handbalistele naționalei pregătiseră un protest în premieră la ultimul meci de la Euro. Au renunțat după ce au fost amenințate cu suspendarea!

Ada Nechita, sotul și cei trei copii ai lor 1
Ada Nechita, sotul și cei trei copii ai lor 

Ada Nechita are o căsnicie fericită și este mamă a trei copii

În trecut, Ada Nechita a avut mai multe relații controversate. S-a iubit cu un hacker, cu un primar celebru și cu un fotbalist. Relația cu Florin Costea a fost, însă, cea mai mediatizată.

Aceasta s-a încheiat în urmă cu mai bine de un deceniu. La vremea aceea, Ada Nechita juca la Oltchim, iar fotbalistul la FC U Craiova. Ulterior, sportiva s-a căsătorit cu hacker-ul din Vâlcea, dar mariajul lor nu a ținut prea mult.

Acum, fosta handbalistă este căsătorită cu un bărbat înstărit din Certeze, mai exact cu fiul lui Vasile Dan, cel care a înființat grupul Dan Steel. Cei doi au împreună trei copii, o fetiță și doi băieți.

Ada Nechita, soțul și copilașii locuiesc în Certeze și sunt mai fericiți ca niciodată. De altfel, fericirea se poate citi și pe chipul fostei handbaliste. Deși a adus pe lume trei micuți, blondina arată foarte bine și nu ratează nicio ocazie pentru a o arăta.

Citește și Victor Ciutacu, reacție fără precedent la adresa Cristinei Neagu. Handbalista, făcută praf. „E nocivă și distructivă”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...