Polițistul Titus a murit, a stat 12 ore la morgă, dar s-a trezit la viață. Ce le transmite acum colegilor lui

Badea Violeta 21.06.2023, 13:27
Polițistul Titus a murit, a stat 12 ore la morgă, dar s-a trezit la viață. Ce le transmite acum colegilor lui

Povestea polițistului Titus pare desprinsă dintr-un film științifico-fantastic, dar este cât se poate de reală. Acesta s-a trezit la viață după ce a fost declarat mort și dus la morgă, printre cadavre. Cine l-a salvat și ce le transmite acum colegilor lui, vei afla din rândurile de mai jos. Iată mărturisirile cutremurătoare ale bărbatului!

Polițistul Titus a fost declarat mort, dar a revenit la viață după ce a stat 12 ore la morgă

S-a întâmplat în România. Un bărbat declarat mort a revenit la viață după circa 12 ore petrecute la morgă. Este povestea lui Titus Honceriu, acum în vârstă de 80 de ani.

Pe data de 6 iunie 1972, chiar în ziua în care Fidel Castro, președintele Cubei, a venit în România, polițistul conducea coloana oficială spre aeroportul Otopeni.

Acesta se afla pe motocicletă și avea doar 29 de ani. La un moment dat însă, Titus Honceriu a intrat într-o căruță, iar ceea ce avea să i se întâmple întrece orice imaginație.

”Eram în misiune, cu sirenele pornite, când din curtea CAP-ului Otopeni a ieșit o căruță cu doi cai. Nu am mai avut timp să frânez, cred că erau doar șapte metri între mine și atelaj.

Am intrat în plin în căruța trasă de caii speriați, căruța s-a rupt. Inițial, nu am știut ce s-a întâmplat. M-am ridicat, aveam casca pe cap, dar după câteva clipe mi-am pierdut vederea, m-au cuprins durerile.”, a declarat Titus Honceriu, pentru adevărul.ro.

Povestea uluitoare a politistului care a inviat din morti
Povestea uluitoare a politistului care a inviat din morti

”S-a uitat la mine, a văzut că mișc și i-a alarmat pe toți”

După nefericitul accident, Titus Honceriu a fost transportat la un spital din Capitală și a fost operat de urgență. Ulterior, a fost declarat decedat și dus la morgă, unde a stat circa 12 ore. Un brancardier a reușit, însă, să-l salveze, după ce a observat că ”mortul” dă semne de viață.

”M-au dezbrăcat, mi-au legat picioarele și m-au dus la morgă. Am stat acolo toată noaptea, nu îmi amintesc nimic. Dimineață însă, a venit un brancardier.

Aducea trupul unei femei care se otrăvise. S-a uitat la mine, a văzut că mișc și i-a alarmat pe toți. M-au dus în Reanimare și mi-am revenit. Fusesem în moarte clinică.”, a povestit polițistul, conform sursei citate.

De atunci, Titus Honceriu a început să prețuiască mult mai mult viața, dar problemele nu l-au ocolit. La un moment dat, acesta a primit un diagnostic crunt din partea medicilor și a hotărât să se mute la mare, unde se luptă cu boala și acum.

Citește și Era considerată cea mai frumoasă polițistă din România, dar a renunțat la uniformă și s-a apucat de culturism. Cum arată acum Luiza Ciuclea!

Ce mesaj are pentru colegii săi

Titus Honceriu a ieșit la pensie în anul 1998, după 34 de ani de muncă. Iată ce sfaturi are pentru tinerii săi colegi: ”Să fii demn și să fii mândru de profesia aleasă: este grea dar muncind cinstit ai și satisfacții.

Nu-mi place nici ținuta unora: nu ar trebui lăsate fetele cu plete în vânt la control trafic, să poarte caschetă pe cap și fără tatuaje vizibile iar bărbații să fie proaspăt bărbieriți.

Eu sunt pensionat de 25 de ani și totuși ma bărbieresc zilnic. Să fie mai aproape de cetățeanul de rând, unii sunt prea încrezuți și aroganți cu participanții la trafic. Pentru a fi respectat trebuie să îi respecți pe cei din jurul tău!”

Citește și Cum arată cea mai frumoasă polițistă din România. Decolteul generos face furori pe internet!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...