Cum arată cea mai frumoasă polițistă din România. Decolteul generos face furori pe internet

Mihnea Tălău 24.05.2023, 08:30
Cum arată cea mai frumoasă polițistă din România. Decolteul generos face furori pe internet

Poate cea mai frumoasă polițistă, Elena N., devenit celebră în spațiul public după ce a fost acuzată că l-a ajutat pe iubitul ei, Viorel Șeicaru, liderul de sindicat și al torționarilor de la Secția 16, să escrocheze o tânăra naivă, are și o slăbiciune pentru liderul legionar Corneliu Zelea Codreanu.

Propagandă legionară, cu decolteul înainte

Polițista a postat pe pagina sa de socializare, promovând în spațiul public vorbele de duh ale „Căpitanului” Corneliu Zelea Codreanu. Conform documentelor intrate în posesia jurnaliștilor de la spynews.ro,, captura a fost realizată la trei săptămâni după publicarea postării, însă, ieri, contul respectiv nu mai era activ.

Iar postarea sa a fost bine primită, mai ales că pe pagina sa era și o poză în care sexy-polițista apare oferind un decolteu mărinimos.

 

Potrivit legii, „fapta persoanei de a promova, în public, cultul persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni de genocid contra umanităţii şi de crime de război, precum şi fapta de a promova, în public, idei, concepţii sau doctrine fasciste, legionare, rasiste sau xenofobe se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani şi interzicerea unor drepturi”.

De altfel politicianul Călin Georgescu s-a ales cu dosar penal, după ce,  cu un an în urmă a afirmat în spațiul public faptul că liderul legionar Corneliu Zelea Codreanu și mareșalul Ion Antonescu „au făcut și fapte bune”. În cazul respectiv, Parchetul General s-a sesizat din oficiu.

Polițista, cunoscuta pentru escrocherie

Elena N. a devenit cunoscută în spațiul public după ce a fost acuzată de Oana C. că l-a ajutat pe iubitul ei, Viorel Șeicaru să o escrocheze pe tânăra naivă.

În timp ce Viorel Șeicaru era închis în Penitenciarul Rahova, polițista Elena N. vorbea de pe contul lui Șeicaru cu diferite femei, iar pe una dintre acestea „Viorel Șeicaru” a convins-o să trimită bani. Potrivit documentelor furnizate de Administrația Națională a Penitenciarelor, Șeicaru nu avea acces la internet în celula de la Rahova.

Evident că polițista, datorită relațiilor din minister, nu a fost trasă la răspundere pentru escrocherie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...