Planta de apartament care atrage banii. Aşa vei avea mereu belşug în casă

Andra Daoud 16.01.2022, 09:45

Plantele de apartament nu au numai rol estetic. Ele contribuie la menținerea calității aerului și, în plus, pot atrage norocul și belșugul în locuința în care sunt așezate. Multe plante de apartament sunt încărcate de semnificații, pozitive sau negative. În timp ce despre unele se crede că aduc ghinionul și că trebuie să te ferești de ele, altele dimpotrivă, atrag bogăția și te ajută să ai noroc la bani.

Planta de apartament care atrage banii

Atunci când cumpărăm o plantă pe care o vom ține în apartament sau pe care vrem să o oferim cadou mai departe, este important să ținem cont de simbolistica acelei plante. Unele flori în ghiveci atrag belșugul în casele în care sunt amplasate și este de dorit să le avem în preajmă. Iată ce plante este de dorit să avem în locuință dacă vrem să avem noroc la bani!

Bambus de interior

Este o plantă foarte puțin pretențioasă, care necesită îngrijire minimă. Pe de altă parte, aduce longevitate, sănătate și noroc pe plan financiar. Mai este numită și „bambusul fericirii” deși nu este tocmai un soi de bambus, ci doar seamănă. Denumirea științifică este Dracaena Sander și este o plantă potrivită pentru a înfrumuseța nu doar locuințe, ci și birouri, spații comerciale sau cabinete medicale. În plus, se găsește în orice florărie și nu este deloc greu de procurat.

Mentă

Una dintre cele mai iubite plante aromatice, alături de busuioc, menta se găsește în ghiveci în aporape orice bucătărie a pasionaților de gătit și de arome. Frunzele ei se pot folosi la ceaiuri, cocktail-uri, deserturi, limonadă sau chiar feluri de mâncare, pentru a le da o aromă exotică. Iar pentru a beneficia de norocul pe care se spune că îl aduce menta, trebuie să puneți câteva monede lângă sau chiar în ghiveciul în care crește planta.

Planta de apartament care atrage banii. Aşa vei avea mereu belşug în casă
Mentă de grădină

Arborele banilor (Thistle)

La fel ca în cazul mentei, trebuie să puneți o monedă în ghiveci atunci când replantați acest arbore, pentru a avea noroc și pentru ca el să aducă belșugul. Este o plantă tropicală care mai este cunoscută și sub numele de Copacul norocului. În mediul natural, copacul poate ajunge și la 18 metri înălțime și face nuci care pot fi mâncate.

Azalea

Această plantă nu aduce doar noroc pe plan financiar, ci și sănătate în casa în care este amplasată. În plus, aduce bucurie și însuflețește orice spațiu și se spune că este suficient să petreceți câteva minute în apropierea ei pentru a vă simți mai bine. Nu este deloc pretențioasă și rezistă bine atât în interior, cât și în exterior, cu condiția să fie protejată în timpul iernii.

Lămâiță

Potrivit cunoscătorilor, această plantă aduce prosperitate în casa în care se află, dacă este îngrijită corespunzător, fiind udată și ștergându-i-se frunzele cu o cârpă umedă. Florile de culoare albă sunt foarte frumoase și parfumate, iar planta este ideală atât pentru interior, cât și pentru exterior, unde poate fi plantată pe post de gard viu.

Urmăriți Impact.ro și pe