Planta de apartament care ți se potrivește în funcție de zodie. Ce preferă Scorpionul

Iancu Andreea 14.01.2022, 14:51
Planta de apartament care ți se potrivește în funcție de zodie. Ce preferă Scorpionul

Plantele înfrumusețează spațiile căminului tău, însă unele dintre ele au și calități terapeutice. Acestea se pot potrivi de minune cu personalitatea ta, dacă ții cont și de astre. Planta de apartament care ți se potrivește în funcție de zodie este cea care îți va reda echilibrul de fiecare dată când revii acasă. Vei observa beneficiile și te vei înconjura de energie pozitivă.

Care este planta potrivită pentru zodia ta. Ce să alegi atunci când îți decorezi casa

Plantele sunt responsabile pentru buna dispoziție, fie că vorbim despre vizual, fie că este vorba despre împrospătarea aerului ori parfumarea sa. Spațiul în care trăim este adesea în concordanță cu trăsăturile noastre de caracter, iar decorațiunile vin să îl completeze și să îl contureze. O alegere inspirată de design pot fi plantele. Însă beneficiile acestora se observă cel mai bine atunci când alegi planta potrivită în funcție de zodie. Aceasta va aduce un plus de energie pozitivă și se va armoniza cu trăsăturile tale de caracter.

Berbec – Eucalipt

Forța și energia debordantă sunt calitățile care te caracterizează, însă de multe ori uiți că ai și tu vulnerabilitățile tale și e nevoie să te și odihnești. Pentru asta, Berbecii ar trebui să aleagă un eucalipt. Acesta are și calități terapeutice, fiind indicat în afecțiunile respiratorii și poate distruge bacteriile dăunătoare.

Taur – Zamioculcas Zamiflora

Mai puțin cunoscută, această plantă este una exotică, ce te poate ajuta să te calmezi atunci când ai tendința de a exagera cu anumite aspecte. Este nevoie să accepți că nu le poți avea pe toate. Aceasta te va ajuta să te bucuri de pace, un sentiment pe care e nevoie să-l simți pentru a redescoperi puterea de a depăși greutățile.

Gemeni – Aloe

Planta de aloe era cunoscută în Antichitate drept „planta imortalității” și era adesea agățată la tocul ușii pentru a alunga spiritele rele. Aceasta poate aduce energia pozitivă în casă. Atunci când te confrunți cu pornirile celui de-al doilea ego, planta de aloe te ajută să te temperezi.

Rac – Cactus

Sensibilitatea care te caracterizează este una uriașă. Chiar și cea mai mică veste proastă te poate destabiliza zile întregi. Cactusul însă te va ajuta să te întărești și să te aperi de energiile negative.

Leu – Pasărea Paradisului

În concordanță cu personalitatea ta strălucitoare, planta perenă este una extrem de chic, atrăgând atenția tuturor. Deloc subtilă, Pasărea Paradisului trebuie așezată în cea mai frumoasă zonă de relaxare a ta și vei beneficia de bună dispoziție.

Fecioara – Iedera englezească

Planta potrivită pentru zodia Fecioarei este iedera englezească. Pentru că această zodie este preocupată să aducă îmbunătățiri spațiului în care locuiește, precum și sănătății sale, iedera este cea mai potrivită alegere. Această plantă a fost numită de NASA „cea mai bună plantă pentru filtrarea aerului”.

Balanța – Crinul păcii

O plantă elegantă, cunoscută pentru abilitatea de a alunga gazele toxice din casă, precum formaldehida si monoxidul de carbon, aceasta este ideală pentru o Balanță. Mai cu seamă atunci când simți că te-ai destabilizat, planta te va ajuta să obții echilibrul.

Care este planta de apartament care ți se potrivește în funcție de zodie
Lavanda, planta pe care orice Scorpion trebuie să o aibă în casă

Scorpion – Lavanda

Atunci când simți că ești copleșit de griji și probleme, parfumul de lavandă te va ajuta să te calmezi. Această plantă este renumită pentru inducerea relaxării, calmarea nervilor și oferirea unei stări de echilibru, de liniște interioară.

Săgetător – Jad

La fel de boemă ca și tine, planta cunoscută drept jad are nevoie de o îngrijire deloc specială, astfel că o vei putea păstra cu ușurință. Chiar și în zilele în care ești plecat de acasă. Cel mai important aspect în comun este dorința de a fi lăsat în pace.

Capricorn – Busuioc

Mereu atent la proiectele noi, Capricornul se va redresa cu ajutorul busuiocului. Această plantă aromată te va învăța să te calmezi și să te bucuri de momente în care nu ai niciun obiectiv nou în minte. Științific vorbind, frunzele sale au în componență un element chimic numit linalool, care reduce stresul.

Vărsător – Iasomie

Ești dornic să descoperi lucruri ieșite din comun. De aceea, iasomia este planta care ți se potrivește cel mai bine, fiind cunoscută pentru aroma sa exotică și senzuală, care stimulează imaginația. În plus, florile sale sunt cu adevărat fermecătoare.

Pești – Orhidee

Cei din zodia peștilor sunt visători înnăscuți, care apreciază să fie înconjurați de frumusețe. Iar orhideele sunt celebre pentru frumusețea lor unică, elegantă și feminină, care oferă inspirație în fiecare zi. Aceasta are însă nevoie de îngrijire, astfel că va trebui să îi acorzi puțin mai multă atenție.

Urmăriți Impact.ro și pe