Petrecerea de lux făcută de un cuplu celebru de români, la Budapesta. Cine a fost pe lista de invitați

Stan Filon 04.02.2022, 12:59

A fost petrecere mare în Budapesta, capitala Ungariei, acolo unde locuiesc Marius Vizer și Irina Nicolae. Cei doi soți celebri și-au sărbătorit fiica în stil mare, alături de vedete de tot felul, printre care s-a numărat și finii Cristi Borcea și Valentina Pelinel. Micuța Scarlett Maria a împlinit vârsta de 4 anișori, iar tatăl și mama ei au sărbătorit ca de obicei venirea pe lume a micuței lor minuni, într-un lux cum numai în filme mai vezi.

Petrecerea de lux la Budapesta, organizată de un cuplu celebru de români

Dacă mulți părinți aleg să aniverseze ziua copiilor lor la un restaurant galben după care foarte mulți copii se dau vânt sau alții aleg să cheme un artist care să-i distreze pe micuții invitați cu picturi aplicate diret pe față, care-i transformă pe copii în fluturași sau zâne bune, iată că Marius Vizer, președintele Federației Române de Judo a ales să facă o petrecere cu zeci de invitați, la un hotel de lux din Budapesta.

Fiica lui Marius Vizer și a Irinei Nicolae, fostă membră a trupei ASIA, și-a aniversat ziua de naștere pe data de 2 fenruarie. A împlinit 4 ani, iar părinșșii săi i-au organizat o petrecere ca în povești, unde luxul a fost cuvântul de ordine. Cei doi părinți celebri și-au dorit să aibă aproape prieteni dragi sufletului lor, printre care s-a numărat și Cristi Borcea și soția sa, Valentina Pelinel. Cei doi sunt chiar finii de cununie ai celebrului cuplu de la Budapesta.

Petrecerea de lux la Budapesta, organizata de un cuplu celebru de romani
Petrecerea de lux la Budapesta, organizata de un cuplu celebru de romani

Invitați numai unu și unu

Printre invitații de anul acesta s-a numărat și elebrul Al Bano, cunoscut în toată lumea. Acesta a mai fost invitat și când fetița a împlinit un an, dar a venit și la nunta lui Marius Vizer cu Irina Nicolae. Anul acesta, petrecerea s-a ținut la un restaurant luxos, după cu s-a putut vedea în postările făcute de Irina Nicolae pe rețelele de socializare.

Pe 4 octombrie 2015, Irina Nicolae şi Marius Vizer se căsătoreau, iar petrecerea a fost una de pomină, organizată la  „Four Seasons Hotel Gresham Palace” din Budapesta, un hotel cu istorie, construit în anul 1906. Alturi s-au aflat nume grele din România, dar și de peste hotare, printre care Nadia Comăneci, Ion Ţiriac şi Ilie Năstase, dar şi prietene de-ale miresei, cum ar fi Valentina Pelinel şi Mihaela Constantinescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...