EXCLUSIV

Aniversare inedită pentru Cristi Borcea. Ce fel de petrecere a avut în ziua în care a împlinit 52 de ani. Chiar Valentina Pelinel a fost cu ideea (Exclusiv)

Iancu Andreea 17.01.2022, 17:22
Aniversare inedită pentru Cristi Borcea. Ce fel de petrecere a avut în ziua în care a împlinit 52 de ani. Chiar Valentina Pelinel a fost cu ideea (Exclusiv)

Omul de afaceri Cristi Borcea aniversează astăzi frumoasa vârstă de 52 de ani, fiindu-i alături toți cei dragi. Și pentru că fiecare zi de naștere este celebrată cum se cuvine, nu putea lipsi o petrecere pe cinste. De data aceasta însă, Cristi Borcea a avut parte de o aniversare inedită, soția sa, Valentina Pelinel, fiind cea care s-a ocupat de cele mai mici detalii.

Cum și-a sărbătorit Cristi Borcea ziua de naștere, la 52 de ani

Fostul acționar de la Dinamo a început petrecerea încă de ieri, când a sărbătorit alături de oamenii dragi împlinirea frumoasei vârste de 52 de ani. Chiar dacă în trecut celebrarea zilei sale de naștere avea loc într-un cadru plin de fast, anul acesta, având în vedere și contextul pandemiei, omul de afaceri a ales o aniversare mai retrasă. De detalii s-a ocupat însăși Valentina Pelinel, care a ales să își surprindă soțul inclusiv cu un mesaj de iubire, pe rețelele de socializare.

”Astăzi este despre El, bărbatul care mă împlinește ca femeie și ca om, tatăl copiilor noștri minunați și partenerul meu de viață. Te iubesc. La mulți ani, iubirea mea!”, a scris Valentina Pelinel pe rețelele de socializare, cu ocazia zilei de naștere a soțului său.

Ce petrecere a organizat Valentina Pelinel pentru Cristi Borcea, la 52 de ani
Fotografia postată de Valentina Pelinel cu ocazia zilei de naștere a soțului său
foto – Facebook

Petrecere intimă, alături de oamenii dragi

Cristi Borcea a optat pentru o aniversare retrasă, în intimitate, în compania prietenilor și familiei. Astfel, potrivit surselor playtech-impact.ro, omul de afaceri a sărbătorit încă de aseară, cu soția și prietenii acestora, în cadrul unei cine elegante, într-un local din București.

Valentina Pelinel și-a răsfățat partenerul de viață cu o zi în avans, făcându-i o surpriză specială. Chiar dacă în trecut obișnuiau să sărbătorească cu fast, de data aceasta cei doi au respectat regulile din contextul epidemiologic. De la petrecere nu au lipsit nici Ameri Nasrin, fosta prezentatoare de la Antena Stars, alături de soțul său. Cei doi sunt finii de cununie ai soților Cristi Borcea și Valentina Pelinel.

„Cristi a fost tare emoționat, ieri, la întâlnirea cu prietenii, a fost o seară plăcută, au stat la povești. Au ascultat muzică și s-au răsfățat cu bunătăți. Nu a lipsit nici tradiționalul tort, surpriză din partea Valentinei”, a povestit sursele noastre.

Cristi Borcea are o familie impresionantă

Cunoscut pentru faptul că este „tată de meserie”, Cristi Borcea se bucură de o familie extrem de numeroasă. Fostul acționar de la Dinamo are nouă copii cu trei femei. El și Valentina Pelinel, actuala sa soție are un fiu, pe Milan, în vârstă de 6 ani, precum și gemenele Maria și Rania, în vârstă de trei ani. De asemenea, omul de afaceri și Alina Vidican, fosta parteneră, au un fiu și o fiică, Alexandru și Gloria.

Pe de altă parte, cu prima sa soție, Mihaela Borcea, Cristi Borcea are trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Angelo. De asemenea, omul de afaceri mai are o fiică, împreună cu fosta lui avocată. Dintre toate partenerele sale de viață însă, Cristi Borcea mărturisea că Valentina Pelinel este cea alături de care și-a găsit echilibrul.

„Toate femeile din viața mea au crezut că mă schimbă. Alături de Valentina m-am calmat, mi-am găsit liniștea. M-am schimbat foarte mult. Ce faci la 30 de ani, nu poți să faci la 40 și ceva. Eu îmi doresc și sunt sigur că alături de Valentina voi trăi mulți ani fericiți și liniștiți. Dar, niciodată să nu spui niciodată”, a precizat Cristi Borcea în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Mariajul dintre Cristi Borcea și Valentina Pelinel durează deja de patru ani, iar cei doi par să își fi găsit sufletul pereche, unul în persoana celuilalt.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...