Petre Roman, făcut praf de fiica sa vitregă, Catinca. Ce îi făcea Oanei Roman și de ce n-a putut să-i spună „tată” (Exclusiv)

Andreea Bisinicu 28.11.2020, 18:55
Petre Roman, făcut praf de fiica sa vitregă, Catinca. Ce îi făcea Oanei Roman și de ce n-a putut să-i spună „tată” (Exclusiv)

Petre Roman, făcut praf de fiica sa vitregă, Catinca. Ce îi făcea Oanei Roman și de ce n-a putut să-i spună „tată”. Drama familiei Roman te va pune pe gânduri. Ce declarații a făcut Catinca Roman.

Petre Roman, făcut praf de fiica sa vitregă, Catinca

Petre Roman, făcut praf de fiica sa vitregă, Catinca. Designerul nu a putut niciodată să-i spună „tată” lui Petre Roman, al doilea soț al mamei sale. Fiica vitregă a fostului prim ministru al României a făcut dezvăluiri incendiare legate de familia ei și relația pe care a avut-o cu tatăl său vitreg. Creatoarea de modă susține că Petre Roman avea momente în care aplica anumite corecții fizice asupra fetei sale biologice, Oana Roman, pe vremea când era o copilă. Mai mult de atât, Catinca Roman mărturisește faptul că ea are o relație excelentă cu tatăl său natural, primul soț al Mioarei Roman.

„Eu cu Petre Roman nu am avut o legătură bună. Oricum, el are o fire dificilă, e greu să te înțelegi cu el. El nu vorbește nici cu fiica lui, Oana, ce să vorbească cu mine? Nu mai avem practic nici o legătură. Pe Oana o mai atingea, la mine nu a avut însă curaj să ridice mâna. Ar fi fost culmea. În schimb, eu am avut dintotdeauna o relație foarte bună cu tatăl meu natural”, a declarat Catinca Roman, în exclusivitate pentru playtech.ro

Catinca Roman și Calina Dumitrescu, fiica ei, se inteleg ca doua surori
Catinca Roman și Calina Dumitrescu, fiica ei, se inteleg ca doua surori

S-a spus că Petre Roman a pierdut alegerile din cauza ei

Catinca Maria Zilahy, pe numele ei din buletin, este fiica Mioarei Roman și a lui Iosif Zilahy, fost sportiv și antrenor de scrimă. Deși părinții ei au divorțat pe vremea când ea era numai un copil, creatoarea de modă nu l-a uitat pe tatăl său natural și a păstrat o relație frumoasă cu el, de-a lungul anilor, în ciuda faptului că a trebuit să locuiască împreună cu mama sa, Petre Roman, al doilea ei soț și sora ei vitregă, Oana. În perioada pandemiei, creatoarea de modă s-a ocupat foarte mult de tatăl său, căruia îi procura mereu alimente și medicamente, deoarece starea sa de sănătate este una șubredă. Mama ei, Mioara Roman, locuiește, în prezent, cu familia Oanei Roman. Catinca Zilahy a mărturisit că nu îl poate ierta pe Petre Roman, nu-i poate spune „tată” și a lăsat de înțeles că relația dintre ei nu va depăși niciodată limitele unui salut respectuos. Catinca a declarat, pentru playtech.ro, că a fost aspru criticată, acum 20 ani, pentru faptul că a născut-o pe fiica ei Calina, fără să fie căsătorită legal. Mai mult de atât, s-a spus că Petre Roman a pierdut alegerile de la acea vreme din cauza ei, lucru care a indignat-o profund pe mama fostei concurente de la „Bravo ai Stil! Celebrities”.

„A fost un șoc pentru ceilalți atunci că am decis să fac un copil în afara căsătoriei. Nu a fost ceva premeditat, a fost mai mult ceva negândit, care a avut repercusiuni. Acum e cool să faci un copil nemăritată, dar atunci s-a zis că Petre Roman a pierdut alegerile din cauza mea”, a spus Catinca Roman, în cadrul unei emisiuni TV, conform playtech.ro

Urmăriți Impact.ro și pe