Catinca Roman a făcut acuzații dure către Dan Bittman: „El e obișnuit cu mulți bani și acum e disperat că sărăcește

Mihai Roșoiu 25.11.2020, 14:41
Catinca Roman a făcut acuzații dure către Dan Bittman: „El e obișnuit cu mulți bani și acum e disperat că sărăcește

Declarațiile lui Dan Bittman despre restricțiile impuse de stat în perioada pandemiei de COVID-19, rămân controversate. Solistul trupei Holograf a fost acuzat în mod public de multe vedete din România. Inclusiv foști prieteni i-au întors spatele lui Bittman, din această listă făcând parte și fiica cea mare a Mioarei Roman. Catinca Roman a făcut acuzații dure către Dan Bittman, pe care îl acuză de lucruri grave.

Într-un interviu acordat, ÎN EXCLUSIVITATE, jurnaliștilor de la Playtech.ro, Catinca Roman „îl mitraliază” pe fostul său prieten Dan Bittman, dezvăluind lucruri mai puțin știute despre artist.

Catinca Roman a făcut acuzații dure către Dan Bittman: „El e obișnuit cu mulți bani de la PSD”

Printre acuzațiile dure pe care i le aduce lui Bittman, Catinca Roman vorbește despre contractele pe care trupa Holograf le încheia cu partidele politice. Este de notorietate faptul că trupele sau artiștii din România erau solicitați în campaniile electorale de formațiunile politice autohtone:

„Mi se pare odios ce face omul acesta, pentru bani. Înțeleg, el e obișnuit cu mulți bani, ba chiar foarte mulți și acum e disperat că sărăcește. Ce să mai vorbim, acum și-a pierdut omul finanțele de la PSD, că pentru ei obișnuia să cânte în campania electorală. De acolo lua el banul gros. Sunt indignată de ce face și am să i-o spun și-n față, când o să mă văd cu el!”, a declarat Catinca Roman.

Catinca Roman, acuzatii grave la adresa lui Dan Bittman
Catinca Roman, acuzatii grave la adresa lui Dan Bittman

Speriată la începutul pandemiei

Catinca Roman a dezvăluit că la începutul pandemiei a fost speriată de ceea ce se întâmpla. Fiica cea mare a Mioarei Roman a tratat cu maximă seriozitate toate indicațiile venite pe canalele de informare. Catinca este de părere că românii ar trebui să fie foarte conștienți de pericolul pe care-l reprezintă coronavirusul.

” Eu nu iau cu lejeritate chestia asta cu virusul. Am avut cazuri chiar printre prietenii mei. În izolare, pentru mine, nu a fost o problemă, îmi e bine să stau singură, sunt mai casnică, am citit mult. La început am fost exagerată, dezinfectam toate cumpărăturile cu spirt, fructele, tot din magazine.

Masca am purtat-o de la început. Eu țin la chestia asta cu purtatul măștii, nu mi se pare o nenorocire. De când am fost la Paris, asiaticii purtau mască în sezonul rece, ca să-i ferească de viroze, și asta era acum câțiva ani buni. Așa că nu știu de ce ne ambalăm atât cu masca asta. Vaccinul o să-l fac. Și eu și fiica mea, Calina”, a mai spus Catinca Roman pentru Playtech.ro.

 

Urmăriți Impact.ro și pe