Performanță uriașă pentru un oraș din România, selectat în topul celor mai frumoase piețe de Crăciun din Europa

Stan Filon 02.12.2021, 18:48

Luna decembrie a venit, iar marile orașe din România organizează anul acesta târguri de Crăciun. Chiar dacă sunt numai pentru persoane vaccinate, iar masca de protecție trebuie purtată obligatoriu, iar multe dintre ele permit accesul doar în baza unui bilet de intrare contra-cost, târgurile de Crăciun sunt o adevărată bucurie, mai ales pentru cei mici. Veștile bune nu se opresc aici. Anul acesta, un oraș din România a fost selectat în topul celor mai frumoase piețe de Crăciun din Europa, chiar dacă cheltuilile au fost zero!

Un oraș din România, selectat în topul celor mai frumoase piețe de Crăciun din Europa

Așadar, România are un reprezentant puternic la nivel european atunci când vine vorba despre cele mai frumoase piețe de Crăciun. Performanța a fost notată în orașul Craiova, unde piața de Crăciun atrage deja sute și sute de vizitatori în fiecare zi.

„Craiova este selectată în clasamentul celor mai frumoase piețe de Crăciun din Europa, realizat de EuropeanBestDestinations.com, fiind singurul oraș din România din acest top. Cel mai vizitat site web dedicat turismului din Europa, European Best Destinations a anunțat cele mai frumoase destinații de Crăciun pentru 2022 și a dat start votării. INTRA AICI SI VOTEAZA CRAIOVA: https://www.europeanbestdestinations.com/christmas-markets/

Oras din Romania, selectat in topul celor mai frumoase piete de Craciun din Europa
Oras din Romania, selectat in topul celor mai frumoase piete de Craciun din Europa

 „Se poate acorda 1 vot pe zi”

Votează Craiova ca destinația preferată de Crăciun până pe 10 decembrie 2021 (până la ora 11.59, ora locală Bruxelles). Se poate acorda 1 vot pe zi per adresă IP. Adică – mai poți vota și peste 24 de ore!”, transmite Primaria Municipiului Craiova pe Facebook.

Primăria Craiova a folosit pentru anul acesta ornamentele vechi, pe care le-a mai folosit și în anii trecuți. Astfel, investițiile pentru Crăciun sunt anul acesta zero. De asemenea, bradul de Crăciun este unul artificial, realizat numai din leduri şi este cel folosit în ultimii doi ani.

Oamenii sunt dornici să iasă din case și să se plimbe în preajma Crăciunului, mai ales după o perioadă foarte grea, în care târgurile de Crăciun au fost interzise, din cauza pandemiei de coronavirus. Situația nu este mai roz nici acum, mai ales că cea mai periculoasă variantă de coronavirus și-a făcut apariția în Europa. Vorbim despre Omicron, tulpina care se pare că trece peste imunitatea oferită de vaccinurile împotriva coronavirusului, dar și peste imunitatea dobândită după trecerea prin boală. Așadar, autoritățile recomandă românilor să respecte toate regulile impuse pentru stoparea răspândirii coronavirusului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...