S-a aflat de cât timp Raluca Pastramă îi punea coarne lui Pepe. Se pare că artistul are dovezi în acest sens și nu va lăsa lucrurile așa (EXCLUSIV)

Ana Anitoiu 26.11.2020, 14:10
S-a aflat de cât timp Raluca Pastramă îi punea coarne lui Pepe. Se pare că artistul are dovezi în acest sens și nu va lăsa lucrurile așa (EXCLUSIV)

Pepe a aflat de cât timp îi punea coarne Raluca Pastramă, mama celor două fetițe ale lui. Cântărețul are dovezi în acest sens și știe cine i-a devenit amant acesteia. Artistul ar fi hotărât să nu lase lucrurile așa, ci să se răzbune pentru infidelitatea fostei lui partenere.

De cât timp era înșelat Pepe, de fapt, de Raluca Pastramă. Cum și-a dat el seama

Cineva din anturajul lui Pepe au făcut dezvăluiri în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact. Se pare că Raluca Pastramă îl înșela de mai mult timp pe artist. De altfel, aceasta nu este prima dată când a apărut în spațiul public o astfel de variantă a poveștii. Acum, informația a fost confirmată de surse credibile.

”Pepe are informații că Raluca îl înșela încă de acum un an. Cu sentimente. Ea nu a trăit o simplă aventură. În ultimele luni, el a strâns dovezi multe. Da, soția lui a avut o relație stabilă în paralel, Pepe îl și cunoaște pe acest bărbat. Mult timp el nu a simțit nimic, dar când soția a început să devină din ce în ce mai rece, el și-a dat seama că ceva se întâmplă!”,  a spus sursa Playtech-Impact.

S-a aflat de cat timp Raluca Pastrama ii punea coarne lui Pepe. Se pare ca artistul are dovezi in acest sens si nu va lasa lucrurile asa (EXCLUSIV)
Pepe si Raluca Pastrama

Cine este bărbatul cu care Raluca Pastramă i-a fost infidelă lui Pepe

Sursa Playtech-Impact a precizat că Pepe a descoperit că soția lui îi era infidelă și că de atunci a început o anchetă. Nu a durat mult până când cântărețul a început să afle informații despre bărbatul care ar fi cucerit-o pe mama fetițelor lui. Acum, artistul ar vrea să se răzbune, mai ales după ce ea a cerut un ordin de protecție, dar avocații l-au sfătuit să se tempereze și să aibă răbdare.

”Cu arabul doar a flirtat, acum încearcă să se cupleze. Pepe a tăcut și a vrut să dea senzația că e o despărțire liniștită, dar are răzbunarea gata. Exact cum a făcut și cu Oana Zăvoranu. Pepe nu iartă infidelitatea, este foarte răzbunător. O va denigra și pe Raluca Pastramă, arătând unei țări întregi cine este ea și cum i-a trădat dragostea și încredere”, au transmis persoane demne de încredere, pentru Playtech-Impact.

Familia Ralucăi Pastramă, presiuni mari asupra lui Pepe

Cert este că între Pepe și Raluca Pastramă nu mai există cale de împăcare. Ceea ce, de altfel, cântărețul a spus de la început, lăsând să se înțeleagă că a făcut tot posibilul pentru a-și salva căsnicia. Însă, mariajul nu mai are mari șanse să se încheie amiabil. Procesul de divorț ar putea fi unul extrem de tensionat, după ce artistul ar fi lovit-o în public pe brunetă. El a negat această informație.

Vezi și: Femeile din viața lui Pepe – cu cine s-a iubit de-a lungul timpului

“Da, familia Ralucăi a făcut presiuni mari la Pepe, au existat și amenințări. Dar el nu se lasă doborât de aceste încercări disperate de intimidare. Tace și adună totul acolo la dosarul de divorț”, a mai trimis un apropiat al familiei, în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact, în contextul în care cei doi vor trebui să ajungă la o decizie și în privința custodiei cele două fetițe ale lor.

Urmăriți Impact.ro și pe