Ce a făcut tatăl Ralucăi, Ion Pastramă, când a aflat că fiica lui l-a înșelat pe Pepe. ”Cea mai mare rușine” (Exclusiv)

Iancu Andreea 27.11.2020, 20:23
Ce a făcut tatăl Ralucăi, Ion Pastramă, când a aflat că fiica lui l-a înșelat pe Pepe. ”Cea mai mare rușine” (Exclusiv)

Despărțirea dintre Pepe și Raluca Pastramă i-a luat prin surprindere pe toți pentru că cei doi formau o familie frumoasă alături de fiicele lor. După vestea că vedetele divorțează, tatăl Ralucăi, Ion Pastramă, a fost extrem de supărat însă nu și-a închipuit că fiica sa e capabilă de infidelitate. Acesta a reacționat la aflarea acestei vești, potrivit playtech.ro.

Raluca Pastramă l-a înșelat pe Pepe

Fostul socru al lui Pepe este un om de afaceri respectat, dar și un familist convins. Din păcate, acest lucru nu pare să fi contat pentru fiica sa, Raluca. Pepe și soția sa au anunțat că se despart, vestea fiind făcută printr-o filmare în care artistul a mărturisit cu lacrimi în ochi decizia. Deși unii credeau că motivul separării este legat de Pepe, în realitate decizia ar fi a Ralucăi. Chiar dacă artistul a mărturisit că relațiile dintre el și mama fiicelor sale sunt unele bune, evenimentele recente par să îl contrazică.

În urmă cu câteva zile, Pepe și Raluca ar fi avut o altercație. Soția artistului a ajuns chiar în fața polițiștilor unde a depus o plângere, cerând chiar și un ordin de restricție împotriva cântărețului. Ulterior, în speranța că scandalul va rămâne departe de ochii curioșilor, Raluca și-a retras declarația. Conform spuselor lui Pepe, soția sa ar fi fost plecată la munte cu un alt bărbat. De asemenea, potrivit surselor playtech.ro, Raluca ar fi avut o altă relație de lungă durată în afara mariajului.

Pepe și Raluca Pastramă se despart după un mariaj de 8 ani
Pepe și Raluca Pastramă se despart după un mariaj de 8 ani

Tatăl Ralucăi, Ion Pastramă, foc și pară pe fiica sa

Cel care a rămas uimit de aceste noi informații legate de divorțul dintre Pepe și Raluca este chiar tatăl frumoasei brunete. Ion Pastramă este considerat un familist convins, care nu concepe ca fiica sa să îl facă de rușine cu un așa gest.

La țigani, așa ceva nu se face, nu există. Nu are voie femeia să înșele. Este cea mai mare rușine posibilă. Raluca și-a făcut tatăl de râs. Pastramă Senior știa că fiica lui divorțează pentru că nu se mai înțelege cu Pepe, nu mai există armonie în casă, nu că ea a fost la munte cu un alt bărbat și alte bazaconii. A întrebat-o, sigur (n.r. pe Raluca), însă ea neagă. Vă dați seama cum s-a simțit când a văzut în ziare, este onoarea lui în joc. Îl știe și pe el atâta lume, cum mai scoate capul acum?

Ion a avut multe femei, dar este un familist convins, nu și-ar lăsa niciodată casa, familia, pentru alta. Niciodată. Acum este foarte supărat pe Raluca și înțelege de ce Pepe este atât de rănit. Cu toate astea, indiferent ce ar face, ea tot copilul lui rămâne. Însă, momentan, este mâhnit tare, au declarat surse apropiate familiei Pastramă, pentru playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...