Adevărul nebănuit din spatele relației dintre Oana Zăvoranu și Pepe! Ce se întâmplă între ei, după ce actrița i-a trimis mesaj fostului soț

Diana Radu 20.01.2020, 17:05
Adevărul nebănuit din spatele relației dintre Oana Zăvoranu și Pepe! Ce se întâmplă între ei, după ce actrița i-a trimis mesaj fostului soț

După ce au divorțat cu scandal, s-au jignit și s-au judecat în instanță, Oana Zăvoranu și Pepe, au îngropat securea războiului. Cei doi foși soți au început noul an în relații foarte bune. Situația dintre cei doi s-a schimbat după ce Oana i-a trimis un mesaj de sărbători lui Pepe. Despre ce mesaj este vorba și cum a răspuns cântărețul?

Adevărata relație dintre Oana Zăvoranu și Pepe. Ce mesaj i-a trimis actrița fostului soț de sărbători?

Oana Zăvoranu a vrut să intre în noul an împăcată cu toată lumea. În acest sens, actrița din Sacrificiul a decis să facă pace și cu Pepe, fostul său soț. Mai exact, Oana i-a trimis un mesaj de sărbători lui Pepe prin care l-a anunțat că ea a îngropat securea războiului și că îi dorește tot binele.

„A reușit omul Oana să facă pace de Crăciun cu ea. A mai reușit să facă pace cu cineva. I-am dat lui Pepe mesaj de Crăciun, fix prietenesc. Este un mesaj care nu trebuie să trezească sub nicio formă speculații. Nu este un mesaj dat ca să strice familia lui. Îi doresc din tot sufletul să-i fie bine, să știe el că eu am închis ce aveam”, a declarat Oana Zăvoranu, potrivit Playtech.

oana zavoranu, pepe, mesaj craciun, relatie
Adevărata relație dintre Oana Zăvoranu și Pepe

Potrivit unui apropriat al lui Pepe, acesta nu a dorit să-i răspundă fostei soții la mesaj pentru a nu da naștere unor noi polemici. Totuși, prin vocea acestui apropriat, artistul i-a urat și el cele toate bune Oanei și a spus că el a îngropat demult securea războiului.

„Nu este dispus la dialog. Nu mai are nimic cu Oana, securea războiului este demult îngropată. Din contră, îi dorește numai bine. Pur și simplu nu vrea să intre în vreo polemică, nu vrea sub nicio formă să reia legătura. Au trecut mulți ani, fiecare are propria familie, iar ce a fost a fost. S-au spus prea multe, iar între ei nu va exista niciodată niciun fel de amiciție, consideră că așa este cel mai sănătos pentru toată lumea”, susține sursa citată.

Bruneta și cântărețul au divorțat în 2011 cu mult scandal, după ce Pepe a acuzat-o pe Oana că l-ar fi înșelat cu Tudor Ionescu, un tânăr care dorea cu ardoare să intre în politică. De atunci, cei doi au rupt orice legătură și au luat-o fiecare pe drumuri separate. Acum, Pepe trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Raluca Pastramă, împreună cu care are și două fetițe. De asemenea, și bruneta și-a refăcut viața după divorțul de Pepe. Oana Zăvoranu este într-o relație cu Alex Asharf.

Urmăriți Impact.ro și pe