Pepe, surprins în ipostaze apropiate cu o cântăreaţă. Toată lumea a văzut ce i-a spus tinerei

Nicu Stan 19.03.2021, 09:27
Pepe, surprins în ipostaze apropiate cu o cântăreaţă. Toată lumea a văzut ce i-a spus tinerei

Pepe, surprins în ipostaze apropiate cu o cântăreaţă. Toată lumea a văzut ce i-a spus tinerei. Despre cine este vorba, cine pare să-l fi vrajit pe latino lover, citiți în articolul de mai jos.

Pepe, apariție controversată alături de o colegă de breaslă. Cum s-au afișat cei doi

Se pare că Pepe a uitat-o pe Raluca Pastramă, întrucât a fost surprins în ipostaze apropiate cu o cântăreaţă. Pepe  a atras toată atenția internauților cu o apariție controversată alături de o vedetă cunoscută din showbiz-ul românesc. Celebrul cântăreț s-a afișat pe rețelele de socializare în compania unei tinere cântărețe, iar prietenii virtuali au observat imediat că cei doi sunt apropiați.

Pepe și-a lăsat audeința din mediul virtual cu gura căscată apărând în compania artistei Polly. Pepe a postat pe Instagram fotografia care a stârnit multe controverse în spațiul public. În fotografia cu pricina, Pepe stă pe canapea și o strânge la piept pe cântăreața celebră. Pepe are o mână  încolăcită în jurul trupului cântăreței.

Pepe si cantareata Polly
Pepe si cantareata Polly

Pepe și Polly s-au simțit bine împreună

Fanii virtuali ai lui Pepe au văzut imediat că aceștia aveau același tip de zâmbet pe fețe, semn că s-au simțit bine unul în compania celuilalt. În plus, latino lover-ul și tânăra cântăreață își țineau capul unuia aproape de al celuilalt.

În afară de asta, ce le-a mai atras atenția prietenilor virtuali a fost mesajul tinerei. Aceasta a dat de înțeles că s-a distrat de minune cu Pepe, nereușind să spună decât că s-a simțit superb. ”M-am simțit superb la tine în emisiune”, i-a transmis Polly lui Pepe.

Au trecut mai bine de 4 luni de la ruptura de Raluca Pastramă

Pepe a anunțat ruptura de Raluca Pastramă la începutul lunii noiembrie a anului trecut. ”Vreau să fac un anunţ extrem de important pentru mine şi cred că şi pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum, mai exact vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro.

A hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu, şi ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor”, spunea atunci Pepe.

Urmăriți Impact.ro și pe