Ce a făcut Pepe cu verigheta după divorţul de Raluca. Fanii cântăreţului au observat imediat

Ioana Bucur 15.03.2021, 09:14
Ce a făcut Pepe cu verigheta după divorţul de Raluca. Fanii cântăreţului au observat imediat

Punct și de la capăt! Ce a făcut Pepe cu verigheta după divorțul de Raluca Pastramă. Artistul pare mai mut decât pregătit să își caute fericirea alături de o nouă parteneră. Gestul a fost observat imediat de fanii săi.

Ce a făcut Pepe cu verigheta după divorţul de Raluca Pastramă

Păreau unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul românesc, însă, în spatele ușilor închise și departe de ochii publicului, realitatea era, de fapt, alta. Pepe și Raluca Pastramă nu au trăit fericiți până la adânci bătrâneți, povestea lor de dragoste, de aproape opt ani, finalizându-se cu acuzații de infidelitate, scandal și, în cele din urmă, un divorț la notar.

„Vreau să fac un anunţ important. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum. Vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună e mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi după multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu, şi ea. Nu mai există tensiuni sau cel puţin nu mai vrem să existe acele tensiuni. Ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor şi pentru fericirea copiilor noştri.

Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Fiind de comun acord, pentru că aşa a trebuit să fie, vom merge la notar şi nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculaţii. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate. Eu cu Raluca comunicăm bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniţă, dorm şi cu mine, dorm şi cu Raluca, anunța Pepe pe canalul său de Youtube.

Dovada ca Raluca Pastrama l-a uitat pe Pepe. Cu cine a fost surprinsa bruneta in oras
Pepe si Raluca Pastrama

Era evident că Pepe nu și-ar fi dorit să divorțeze de mama fiicelor sale. Poate tocmai de aceea mulți au sperat că cei doi vor găsi o cale de a-și rezolva problemele fără să se ajungă la despărțire. Doar că nu s-a întâmplat, iar artistul pare pregătit să își refacă viața. Cel puțin, asta au înțeles fanii care au observat ce a făcut Pepe cu verigheta după divorțul de Raluca Pastramă. Se pare că artistul s-a desprins total de fosta sa soție. În timpul unui concert live, susținut pe canalul său de YouTube, Pepe a renunțat la verighetă: „Am uitat-o (n.r.- verigheta), de fapt, în sertar și am pierdut și cheia sertarului”.

„Nu mai am nimic altceva decât pe ele două”

Raluca Pastramă a făcut dezvăluiri neașteptate, în exlusivitate pentru Playtech, despre viața după divorțul de Pepe. Tânăra a mărturisit că nu se gândește la o viitoare relație.

„Nu vreau să spun nimic despre asta, acum. Nu am niciun motiv să fac asta şi v-am spus deja, apăsat, că mă voi concentra mai mult ca niciodată pe creşterea fetelor. Dacă Dumnezeu va decide altfel, atunci voi vedea. Dar chestiunea asta mi se pare atât de departe, încât nu vreau să spun cuvinte mari sau să fac promisiuni deşarte”, a spus Raluca Pastramă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...