Pedeapsa tulburătoare la care sunt supuși șoferii prinși beți la volan în Taiwan. ”Nu mai îndrăznesc a doua oară”

Nicu Stan 21.01.2022, 17:17
Pedeapsa tulburătoare la care sunt supuși șoferii prinși beți la volan în Taiwan. ”Nu mai îndrăznesc a doua oară”

S-a aflat care este pedeapsa tulburătoare la care sunt supuși șoferii care sunt prinși beți la volan în Taiwan. Taiwanezii care sunt surprinși sub influența băuturilor alcoolice la volan sunt pedepsiți atât de grav, încât a doua oară nu mai îndrăznesc să încalce legea. Care este bizara pedeapsă la care sunt surprinși șoferii.

Pedeapsa bizară la care sunt condamnați șoferii care sunt prinși băuți la volan în Taiwan. Nu mai greșesc a doua oară

Autoritățile din orașul taiwanez Kaohsiung au găsit o modalitate bizară de a-i face pe șoferi să nu se mai urce băuți la volan. Cei prinși sub influența băuturilor alcoolice la volan, după pedepsele primite, nu vor mai fi aceiași oameni.

Șoferii care au fost prinși beți la volan sunt obligați să curețe spațiile de depozitare a cadavrelor. Astfel, autoritățile taiwaneze consideră că acei conducători auto vor vedea cum este să fii cu adevărat aproape de moarte.

Taiwanezii prinsi beti la volan sunt pusi sa faca curat la morga
Taiwanezii prinsi beti la volan sunt pusi sa faca curat la morga

Șoferii beți prestează muncă în folosul comunității

Luna trecută, orașul taiwanez Kaohsiung a fost zguduit de un accident de mașină provocat de un șofer beat. În urma accidentului, un bărbat a murit și alte trei persoane au fost rănite grav.

De asemenea, primarul comunității, Chen Qimai, a anunțat că cei care au fost condamnați pentru conducere în stare de ebrietate ar trebui să presteze muncă în folosul comunității ca pedeapsă.

11 șoferi au făcut curățenie la morgă

În luna ianuarie, 11 șoferi prinși beți la volan au ajuns la serviciul de gestionare a funeraliilor din orașul Kaohsiung pentru a începe ispășirea pedepsei. La mogă, au petrecut ore întregi curățând spațiile de depozitare a cadavrelor, unitatea de refrigerare și crematoriul.

„Am șters ușa congelatorului și mi-am dat seama că înăuntru ar putea fi cadavre. Am simțit că este tulburător”, a declarat pentru o publicație locală unul dintre șoferii care au condus sub influența băuturilor alcoolice.

Toleranță zero pentru șoferii prinși beți la volan

De asemenea, secretarul pentru afaceri civile, Yan Qingzhi, a declarat că autoritățile locale aplică o politică de toleranță zero pentru conducerea în stare de ebrietate.

Autoritățile din Taiwan speră că, prin punerea în aplicare a pedepselor bizare, localnicii vor fi vigilenți, vor respecta viețile altora, vor pune capăt conducerii în stare de ebrietate și vor îmbunătăți siguranța rutieră.

Vinovații se jură că nu vor mai bea la volan

Astfel, după 4 ore de educație prin muncă la morgă, cei 11 localnici care au condus sub influența băuturilor alcoolice și-au exprimat regretul pentru acțiunile pentru care au fost condamnați. „Nu aș mai îndrăzni a doua oară”, a spus unul dintre cei care au făcut curățenie la morgă.

Urmăriți Impact.ro și pe