Pe cine s-a enervat Mirel Rădoi după ce a plecat de la Națională. N-a mai suportat și i-a închis ușa în nas

Beatrice Dumitru 18.11.2021, 13:49
Pe cine s-a enervat Mirel Rădoi după ce a plecat de la Națională. N-a mai suportat și i-a închis ușa în nas

Mirel Rădoi a ratat calificarea la Cupa Mondială 2022, din Qatar, și a renunțat la postul de selecționer al  naționalei României. La câteva zile de la acest eșec, fostul stelist era încă afectat. El și-a vărsat nervii pe un „musafir” nepoftit.

Pe cine și-a vărsat nervii Mirel Rădoi după ratarea calificării la Cupa Mondială din 2022

Mirel Rădoi a fost selecționerul României timp de aproape doi ani de zile și a ratat calificarea la Cupa Mondială din 2022. Tricolorii au terminat pe locul trei într-o grupă din care a mai făcut parte Germania, Macedonia, Armenia, Islanda și Liechtenstein.

Fostul selecționer se reface după acest eșec acasă, alături de familie. În urmă cu o zi, Mirel Rădoi era încă afectat și și-a vărsat nervii pe un „musafir” nepoftit. Un cerșetor pe care fostul stelist îl ajuta mereu cu bani. De data aceasta, Mirel Rădoi l-a alungat de la poarta sa, vorbindu-i pe un ton dur, scrie Spynews.

Pe cine s-a enervat Mirel Rădoi după ce a plecat de la Națională. N-a mai suportat și i-a închis ușa în nas
Mirel Rădoi, afectat după ratarea calificării la Cupa Mondială 2022.

Mirel Rădoi, dorit în continuare la națională

Deși a ratat obiectivul de a duce echipa națională în play-off-ul pentru turneul final din Qatar, Mirel Rădoi este dorit în continuare ca selecționer. Mihai Stroichiță a dezvăluit că 12 dintre tricolori au cerut păstrarea acestuia pe banca naționalei. FRF vrea să îi ofere un nou contract, iar o discuție cu Mirel Rădoi va avea loc, probabil, la sfârșitul acestei săptămâni sau la începutul săptămânii viitoare.

Au venit 12 jucători, eu nu mint. Ne-am întors de la Vaduz și jucătorii ne-au cerut mie și președintelui Răzvan Burleanu să stăm de vorbă cu dumnealor. Am discutat și au declarat clar că ei sunt foarte fericiți cu acest antrenor, din punctul de vedere al calității fotbalului pe care vor să-l joace, al atmosferei, al comuniunii sufletești și multe alte lucruri. Au cerut să-l convingem să continue, cu rugămintea de a avea o discuție cu Mirel. Este pentru prima oară când văd o astfel de inițiativă și am rămas foarte surprins,” a declarat Mihai Stoichită, director tehnic în cadrul FRF.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...