Pe cine imită fiica lui Jojo. „Ea nu vrea să fie cum e mami” (Exclusiv)

Ana Anitoiu 06.09.2022, 08:11

Jojo a dezvăluit pe cine imită fiica ei. Chiar dacă are o înclinație către domeniul artistic, Zora, în vârstă de cinci ani și jumătate, nu vrea să fie ca mama ei, ci are alte modele. Cătălina Grama a explicat motivul pentru care până acum nu a luat-o pe fetiță la spectacolele ei de teatru.

Ce talente are fiica lui Jojo

Fiica lui Jojo și a lui Paul Ipate pare să calce pe urmele părinților ei. Actrița și cântăreața Cătălina Grama a spus că Zora este foarte talentată. Fetița va începe să facă ore de balet în această toamnă, dar și canto, după ce în această vară a fost înscrisă la înot.

„Își dorește foarte mult să facă lucruri și atunci ne-am hotărât să o susținem. Va face cursurile necesare care să o pregătească și pentru zona asta, în cazul în care o să își aleagă așa ceva”, a spus Jojo, într-un interviu acordat Playtech-Impact.

Motivul pentru care Jojo nu își ia fiica la teatru

Jojo a mai dezvăluit că până acum nu și-a luat fiica la spectacolele ei de teatru. L-a luat doar pe Achim, fiul ei din căsătoria anterioară, care tocmai a trecut în clasa a cincea. Spre deosebire de sora lui, băiatul a fost la foarte multe spectacole în care au jucat ea și Paul Ipate.

„Pe Zora nu am luat-o până acum, mi-a fost un pic teamă, pentru că ea nu prea face diferența. Înțelege că acolo se joacă ceva, dar ea tot strigă mami la o adică și mi-a fost un pic teamă că mă trezesc cu mami fix în momentul culminant al piesei și nu am luat-o încă.

O las să mai crească un pic și evident că va veni, o să-i placă foarte tare. În schimb a văzut ce am făcut pentru TV, a văzut alte filme de-ale mele, lungmetraje, seriale, m-a văzut invitată la tot felul de emisiuni”, a spus Jojo.

Pe cine imită fiica lui Jojo și a lui Paul Ipate

Cătălina Grama, cunoscută cu numele de scenă Jojo, a mai dezvăluit, în cadrul aceluiași interviu, că fiica ei nu vrea să fie ca mama sa, ci are alte repere. Mai exact, vrea să fie ca alți copii talentați, de vârsta ei, care se află pe scenă, în lumina reflectoarelor.

„De exemplu, mi-a pus aseară un moment de la America’s Got Talent cu o fetiță care cânta și-mi arăta: Uite!, adică ea are reperele ei, copii de vârsta ei, vrea să fie ca aceia care sunt foarte talentați, sunt pe scenă, în centrul atenției”, a spus Jojo, care va putea fi văzută în curând în serialul „Clanul” de la Pro TV.

Jojo, în vârstă de 41 de ani, a mai povestit că ea și partenerul ei, actorul Paul Ipate, în vârstă de 37 de ani, nu obișnuiesc să petreacă multe vacanțe în doi, ci mai degrabă să facă escapade în unele weekenduri. Motivul este acela că nu vor să stea mult departe de copii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...