Secretul neștiut din relația dintre Jojo și Paul Ipate. „El e miezul”

Stan Filon 28.08.2022, 21:14
Secretul neștiut din relația dintre Jojo și Paul Ipate. „El e miezul”

Acum s-a aflat secretul neștiut din relația dintre Jojo și Paul Ipate! Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste începută în urmă cu 8 ani de zile. S-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „Nimic despre dragoste”, care va intra pe marele ecran în această toamnă. Frumoasa Jojo, pe numele său Cătălina Grama, a acordat un interviu exclusiv pentru Playtech.ro în care a vorbit despre cum l-a cunoscut pe soțul său și cum s-au îndrăgostit.

Secretul neștiut din relația dintre Jojo și Paul Ipate

Cătălina, tu și Paul Ipate în ce împrejurări v-ați cunoscut?

„La un film “Nimic despre dragoste”, acum 8 ani. Anul acesta s-a lansat filmul la Tiff. Am jucat împreună și prima noastră scenă a fost chiar o scenă de pat. A fost foarte funny și foarte ciudat, îți dai seama că sunt cele mai sensibile scene, dar ne-a ieșit foarte bine filmul, chiar vi-l recomand să -l vedeți. O să apară în toamnă cred. Ne-am cunoscut pe niște platouri de filmare. Noi credeam că nu va mai ieși filmul, am zis mereu că acel film a fost făcut ca noi doi să ne întâlnim”, a spus Jojo pentru Playtech.ro.

Ce ai apreciat la Paul Ipate?

„Tot. În primul rând sunt foarte atrasă de el așa cum arată. Mie îmi plac tipii de genul lui așa bruneți, ăsta e genul meu. Fizic mă atrage foarte tare Paul și ca și om și ca și spirit este un om extraordinar și deosebit. Este un om foarte bun și vezi asta de la prima discuție cu el, își pune și sufletul pe masă. E un om care trăiește viața așa din plin. E un om plin de viață, amuzant, e sufletul petrecerii, face să râdă o masă întreagă când avem mese cu prietenii. Deci el este miezul de fiecare dată”, a mai spus Jojo. Citește AICI întregul interviu acordat de Cătălina Grama Jojo pentru Playtech.ro. 

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...