Pavel Bartoș se mută la alt show de la Pro TV. Ce va prezenta după ce s-a terminat sezonul Românii au talent

Ioana Bucur 17.06.2021, 16:31
Pavel Bartoș se mută la alt show de la Pro TV. Ce va prezenta după ce s-a terminat sezonul Românii au talent

Schimbare majoră pe micul ecran. Pavel Bartoș se mută la alt show de la Pro TV. După Românii au talent, colegul lui Smiley se pregătește pentru un proiect uriaș.

Pavel Bartoș se mută la alt show de la Pro TV

Pavel Bartoș se mută la alt show de la Pro TV. Actorul se pregătește pentru un nou capitol palpitant al carierei sale. După terminarea sezonului 11 Românii au talent, nu va avea timp să se odihnească prea mult, fiind ales noul prezentator al celui de-al doilea sezon Masked Singer România, o provocare pe care o așteaptă cu nerăbdare:

„Mă simt ca James Bond! De ce? Pentru că tot timpul voi fi pus în fața neprevăzutului și a surprizei maxime, pe care trebuie să le gestionez. Pentru mine este ceva nou acest format, îmi plac începuturile de drum, îmi plac noutățile, îmi plac provocările. Masked Singer România este primul show în care prezint, dar… nu știu pe cine.

S-ar putea sub mască să fie oameni cunoscuți din muzică, din sport, din actorie, din IT, personalități marcante interne și poate internaționale, pot fi oameni pe care-i cunosc de-o viață, tocmai de aceea aștept cu nerăbdare clipa în care voi afla. Când va fi? Vom afla împreună, în curând, la PRO TV”, a spus Pavel Bartoș.

the masked singer, pro tv, juriu, clauze de confidentialitate
Un nou prezentator pentru sezonul al doilea al emisiunii The Masked Singer România de la PRO TV

Pavel Bartoș, dezăluiri despre noul sezon Masked Singer România

Primele dezvăluiri despre noul sezon Masked Singer România au fost făcute în ediția de joi, 17 iunie, a emisiunii lui Cătălin Măruță. Simpaticul Pavel Bartoș a mărturisit că nici el nu a reușit să afle prea multe detalii despre al doilea sezon al show-ului pe care îl va prezenta.

„Ce să zic, am două lucruri de spus: joacă. Eu sunt singura certitudine din show. Ce se va întâmpla, ce va fi, habar nu am. E prima oară când prezint un show și nu știu pe cine prezint. Nu știu nici cine sunt detectivii. S-ar putea să fie sub formă de mască.

Este senzațional să încerci să prezinți pe cineva, să încerci să ghicești, dar să nu ai habar. Am înțeles că o să fie din diferite domenii, din țară, din afară. O să fie mult mai multe măști, măștile sunt senzaționale. Producătorii când au văzut costumele au zis că o să fie nominalizate la premiile Oscar”, a transmis Pavel Bartoș.

Actorul a anunțat că emisiunea va fi difuzată în această toamnă, cel mai probabil, începând din luna septembrie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...