Patronii Dedeman cumpără o casă de 50 de milioane de euro în București. Cum au de gând să o transforme

Badea Violeta 30.06.2021, 20:50
Patronii Dedeman cumpără o casă de 50 de milioane de euro în București. Cum au de gând să o transforme

Fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl, proprietarii retailerului Dedeman, intenționează să cumpere o casă de 50 de milioane de euro în București. Patronii celui mai mare retailer local de bricolaj au investit foarte mult în sectorul imobiliar, în construcții, dar și în alte domenii. Cum au de gând să transforme casa respectivă veți afla din materialul următor.

Patronii Dedeman cumpără o casă de 50 de milioane de euro în București

Frații Dedeman au făcut numeroase investiții în domeniul imobiliarelor și pare că nu se vor opri aici. În prezent, Adrian şi Dragoş Pavăl au pus ochii pe un complex de birouri, iar tranzacția este estimată la 50 de milioane de euro. „Dacia One” este amplasat exact în centrul Bucureștiului, în apropiere de Piața Victoriei, la intersecţia dintre Calea Victoriei şi bulevardul Dacia.

În prezent, clădirea este deținută de către belgienii de la Atenor. Aceștia au cumpărat monumentul istoric Casa Cesianu în luna iulie 2016. Pe lângă aceasta a fost cumpărată și fosta clădire a Teatrului Coloniei Sovietice și un teren adiacent pentru dezvoltarea unei clădiri de birouri. Conform unor informații, frații Dedeman sunt foarte aproape de a finaliza aceste negocieri, dar nu se știe cu exactitate dacă tranzacționarea se va încheia în acest an.

Patronii Dedeman cumpara o casa de 50 de milioane de euro in Bucuresti
Patronii Dedeman cumpara o casa de 50 de milioane de euro in Bucuresti

Cum au de gând să o transforme

Patronii Dedeman vor să dea lovitura cu această achiziție, dar aceștia au început să își diversifice investițiile de ceva vreme. Se spune cu sunt foarte atrași de sectorul imobiliar și că aici au investit cele mai mari sume. Adrian şi Dragoş Pavăl au cumpărat complexul de birouri The Bridge pentru suma de aproximativ 200 de milioane de euro, complexul The Office din Cluj-Napoca pentru circa 120 de milioane de euro, iar cei doi nu vor să se oprească aici.

De asemenea, patronii Dedeman s-au implicat și în construcții, în industrie, în viticultură, restructurare companii, pe piața colectării de deșeuri , a panourilor fotovoltaice și în transport fluvial. Potrivit celor de la profit.ro, aceștia au mai cumpărat un teren de 64 de hectare, în comuna Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov, de la compania spaniolă Martinsa Fadesa.

În plus, Dedeman este cel mai mare retailer local de bricolaj, având o cifră de afaceri de peste 9 milioane de lei în anul 2020. Tot anul trecut, compania a obținut un profit net de 1,4 miliarde lei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...