Patrick Mouratoglou iese la atac în scandalul de dopaj. Mesajul antrenorului francez pentru Simona Halep

Stan Filon, Andrei Dumitrescu 28.04.2023, 10:40
Patrick Mouratoglou iese la atac în scandalul de dopaj. Mesajul antrenorului francez pentru Simona Halep

Antrenorul Simonei Halep iese la atac în scandalul de dopaj! Reacția lui Patrick Mouratoglou vine la scurt timp după ce sportiva din România a răbufnit într-un interviu în scandalul de dopaj în care este implicată de câteva luni bune și care a ținut-o departe de terenul de tenis.

Patrick Mouratoglou iese la atac în scandalul de dopaj

Simona Halep a răbufnit în scandalul de dopaj! Sportiva din Constanța a oferit primul interviu după suspendarea provizorie pentru dopaj, iar fosta lideră WTA și-a exprimat nemulțumirea față de întârzierea judecării cazului său. Jucătoarea de tenis s-a arătat extrem de dezamăgită că nu poate juca la niciun turneu și că ITF-ul tot întârzie o judecare a sa în cazul de dopaj.

„Am vrut să păstrez tăcerea până când cazul va fi rezolvat. Nu am vrut să ies și să vorbesc pentru că a fost foarte emoționant. Și, de fapt, așa cum am spus, nu am putut să mă descurc foarte bine. Dar acum simt nevoia să vorbesc cu voce tare cu susținătorii mei, cu fanii mei și cu publicul, pentru că sunt sigură că ei chiar vor să știe de ce durează atât de mult și chiar am simțit nevoia să fac asta. De aceea mă aflu astăzi aici. În cunoștință de cauză, nu am luat nicio substanță interzisă. Sunt o mare susținătoare a sportului curat și am fost întotdeauna împotriva dopajului”, a spus sportiva din România.

Patrick Mouratoglou iese la atac in scandalul de dopaj
Patrick Mouratoglou iese la atac in scandalul de dopaj

Patrick Mouratoglou iese și el la atac

Ei bine, la scurt timp după amplul interviu acordat de Halep pentru cei de la Tennis Majors, Patrick Mouratoglou, antrenorul său, a ieșit și el la atac! Acesta a postat un mesaj pe contul personal de Instagram prin care critică situația în care se află eleva sa.

„După 7 luni de suspendare provizorie din partea ITF, Simona Halep cere dreptul să fie judecată. În luna decembrie, ea a trimis către ITF toate dovezile contaminării cu un supliment. Cere doar o audiere mai rapidă și are tot dreptul să facă acest lucru”, este postarea lui Mouratoglou de pe rețelele sociale.

Compoziție Foto: Tomulescu Narcisa

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...