Păruială la Puterea Dragostei. Două concurente au așteptat să se termine fimarea pentru a se lua la bătaie

Iancu Andreea 07.08.2020, 14:12
Păruială la Puterea Dragostei. Două concurente au așteptat să se termine fimarea pentru a se lua la bătaie

Noul sezon al emisiunii Puterea Dragostei aduce față în față personalități diferite, care speră să își găsească dragostea. Totuși, casa concurenților nu este ocolită de conflicte. De această dată, două dintre fete au așteptat să se încheie filmarea pentru a rezolva problemele apărute. Din păcate, cele două concurente s-au luat la bătaie.

Conflict cu păruială, la Puterea Dragostei

Show-ul TV aduce mai mulți concurenți, fete și băieți, în aceeași casă. Aceștia se înscriu în cadrul emisiunii pentru a putea să își găsească un partener. Totuși, în relațiile dintre unii ei apar și conflictele. Astfel s-a întâmplat cu două dintre fetele din casa Puterea Dragostei. Alexandra și Andrada au avut de a face una cu cealaltă, însă cearta s-a încheiat cu o păruială. Supărate una pe cealaltă, concurentele au coborât din mașină, după terminarea emisiunii, seara și au trecut la fapte.

Prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela, a fost nevoită să intervină ulterior pentru a atenua conflictul dintre cele două.

„Dragi telespectatori, fetele noastre care au venit aici să-și caute iubirea, după gală, au găsit de cuviință să se certe. Nu a fost o ceartă banală, una cu țipețe, amenințări. Poate vă întrebați de ce sunt doar cinci fete în casă. Am preferat ca pe celelalte două fete (n. red, Alexandra și Adriana) să le ținem la distanță ca să fim siguri că nu vor exista altercații și la hotel. Cel mai bine ar trebui să o întrebăm pe Andrada, care a fost una dintre protagoniste”, a spus Cristina Mihaela Dorobanțu.

Alexandra și Andrada, în conflict
Alexandra și Andrada, în conflict

Cum s-a ajuns la cearta dintre Alexandra și Adriana

Conflictul dintre cele două fete de la Puterea Dragostei a izbucnit din pricina unor vorbe. Andrada a recunoscut că a lăsat discuțiile să treacă fără a le clarifica.

„Acum câteva zile am avut o discuție cu Mona și am întrebat-o de ce nu vine să stea cu mine. S-a băgat repede ea și mi-a zis că sunt fake. Greșeala mea este că nu am clarificat cu ea și am lăsat să treacă timp. În gală, de aceea nu am apărat-o. Când eram în mașină, ea m-a întrebat de ce nu i-am zis în afara emisiunii. Nu mi s-a părut corect având în vedere că ea mi-a zis în emisiune”, a declarat Andrada.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...