Cristina Mihaela, debut cu stângul la Puterea Dragostei. Ce i s-a întâmplat înlocuitoarei Andreei Mantea

Stan Filon 24.07.2020, 17:50

Cristina Mihaela Dorobanțu, noua prezentatoare a emisiunii Puterea Dragostei, de la Kanal D, a dat de necaz, imediat cum a ajuns în Turcia, acolo unde se filmează celebra emisiune. Frumoasa prezentatoare, care a înlocuit-o pe Andreea Mantea, a povestit totul pe rețelele de socializare.

Cristina Mihaela Dorobanțu s-a rătăcit în Istanbul

Cristina Mihaela Dorobanțu nu s-a familiarizat mai deloc cu Instanbul, orașul unde lucrează de scurtă vreme, așa că s-a rătăcit imediat. Frumoasa prezentatoare de televiziune nu a vrut să-și murdărească mașina pe un drum aflat în lucru, așa că a ocolit puțin. A mers însă o oră și jumătate, dar și-a dat seama că așa nu va ajunge niciodată la filmări.

”Ce credeați că puteam eu să pățesc aici, în Istanbul? Da, să mă rătăcesc. M-am gândit să ocolesc un drum, la care se lucra și-am zis să nu murdăresc mașina. După o oră și jumătate în care m-am trezit în mijlocul necunoscutului, pe o autostradă, două, trei, cinci habar n-am pe unde am mers, am ajuns la concluzia că cel mai potrivit e să iau un taxi, să abandonez mașina și să vin cu taxiul la muncă. Mi-a fost foarte greu să găsesc și taxiul. Când l-am găsit, domnul nu vorbea absolut deloc engleză și înțelege-te…ulterior, am aflat că zona respectivă era și destul de ciudățică. Eu cu fustița mea mini…Doamne Doamne…cum să mă rătacesc în Istanbul?”, a spus Cristina Mihaela.

Cristina Mihaela Dorobanțu s-a rătăcit în Istanbul
Cristina Mihaela Dorobanțu s-a rătăcit în Istanbul

Se înfiripă deja povești de iubire la sezonul 3 Puterea Dragostei

Cristina Mihaela a vorbit și despre concurenții sezonului 3 al emisiunii pe care o prezintă. Aceasta a spus că deja se înfiripă povești de dragoste, deși emisiunea nici măcar nu a început.

”Nebunie, mare nebunie. Sunt foarte emoționată, dar în același timp extrem de fericiă pentru că ce se întâmplă aici e nebunie. Pot să vă spun doar atât: concurenții sunt extraordinar de frumoși… doamne, frumoși! Nu am să spun că băieții sunt mai frumoși… cum am auzit eu prin popor…. Ce credeți? Se nasc povești noi de dragoste, care mai de care mai fascinante…!”, a spus frumoasa prezentatoare. Marea finală a sezonului doi Puterea Dragostei are loc în această duminică, pe 26 iulie, iar sezonul trei începe a doua zi, pe 27 iulie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...