Jador i-a lăsat fără cuvinte pe fani! Ce a putut să spună despre noua prezentatoare de la Puterea Dragostei

Madlen Moraru 31.07.2020, 18:13

Jador își lasă fanii fără cuvinte. Artistul a făcut mai multe mărturisiri neașteptate despre noua prezentatoare de la Puterea Dragostei. Cea care a înlocuit-o pe Andreea Mantea la cârma emisiunii dedicate cuplurilor și realțiilor amoroase este Cristina Mihaela Dorobanțu. De când s-a aflat că fosta concurentă de la Bravo, ai Stil, va fi cea care va onora acest rol, cântărețul pare să se fi răzgândit și în ceea ce privește o nouă participare.

Jador i-a lăsat fără cuvinte pe fani

Jador pare să fie pus pe fapte mari, în această perioadă. Cântărețul de manele a transmis că s-ar întoarce în casa de la Puterea Dragostei. Motivul nu este reprezentat de vreo concurentă, așa cum v-ați putea aștepta, ci de prezentatoarea Cristina Mihaela Dorobanțu. Tânăra este o figură foarte cunoscută, de câțiva ani, după ce a participat la Bravo, ai Stil.

Jador i-a lăsat fără cuvinte pe fani! Ce a putut să spună despre noua prezentatoare de la Puterea Dragostei

Mai apoi, a avut diverse segmente în câteva emisiuni de la Kanal D, inclusiv în cadrul Teo Show. Foarte apreciată de către cei din public, superba șatenă pare să îl fi cucerit total pe Jador. Fostul participant de la Puterea Dragostei recunoaște că ar putea include printre planurile sale o nouă paticipare. Totul pentru a avea măcar o șansă să se apropie de actuala prezentatoare, Cristina Dorobanțu, după care pare că i s-au aprins călcâiele. Sezonul 3 are deja o listă completă de participanți, nu doar o figură nouă în rândul vedetelor.

Ce a putut să spună despre noua prezentatoare de la Puterea Dragostei

”M-aș mai duce la Puterea Dragostei, însă pentru Cristina Mihaela, noua prezentatoare, este foarte frumoasă, chiar mi-a atras atenția. Dincolo de frumusețe, pare și o fire sensibilă, o persoană fină, exact așa cum îmi place mie la o femeie. Ea este motivul de a intra în emisiune, la Istanbul.”, a transmis cântărețul Jador, potrivit wowbiz.ro.

Artistul a mai recunoscut și cu alte ocazii că ar reveni în Casa Dragostei, deoarece apariția din emisiune a reprezentat pentru el o rampă foarte mare de lansare pe plan profesional. De curând, vedeta de la Kanal D a suferit chiar și o decepție amoroasă, când s-a despărțit de iubitul ei milionar. Nici Cristina Mihela Dorobanțu nu s-a lăsat mai prejos la capitolul de mărturisiri neașteptate. Șatena a fost o fană înfocată a primelor două sezoane, de aceea noul rol i se potrivește mănușă. Înainte de-a pleca în Turcia pentru filmări, ea a recunoscut că Jador a fost concurentul ei preferat.

”Jador mi-a plăcut cel mai tare, pentru că a știut ce vrea de la viață. Mi-a plăcut și Bianca, pentru puterea de a depăși situațiile dificile, pentru perseverența ei, dar și Ella, pentru povestea de iubire cu Jador”, a povestit Cristina Dorobanțu.

Urmăriți Impact.ro și pe