Puterea Dragostei, LIVE, la Kanal D. Ce se întâmplă cu surorile Alexandra și Adriana

Daria Petrescu 03.08.2020, 18:59
Puterea Dragostei, LIVE, la Kanal D. Ce se întâmplă cu surorile Alexandra și Adriana

Puterea Dragostei a dat startul noului sezon, la Kanal D, iar concurenții au reușit deja să surprindă telespectatorii cu detalii din viața lor. Dintre cei 14 concurenți, surorile Alexandra și Adriana au reușit să îi lase cu gura căscată pe colegii din Casa Dragostei, cu atitudinea lor. Fetele sunt relaxate, sexy și dornice să își găsească partenerul. Show-ul vine cu o nouă ediție, luni, 3 august, la Kanal D. Iată ce se întâmplă cu surorile Alexandra și Adriana.

Puterea Dragostei este unul dintre cele mai urmărite show-uri de la Kanal D

Alexandra și Adriana sunt două dintre concurentele de la Puterea Dragostei. Sunt surori, la evoluția lor în reality-show este din ce în ce mai interesantă. Iată ce se întâmplă cu surorile Alexandra și Adriana.

Detalii din viața celor două surori

O prezență neașteptată în show este Alexandra și Adriana, două surori din Vaslui, dornice să câștige premiul de 20.000 de euro. Rămâne de văzut dacă vor și reuși. Zilele trecute, datalii interesante despre cele două au ieșit la iveală.

Mulți s-au întrebat, cu ce se ocupă, de fapt, acestea. Ei bine, cele două sunt pasionate de social media si au un vlog pe YouTube. Acesta are 22.000 de abona’i, unde raspund la diverse provocari ale fanior. Filmează în locuri ciudate, unde au mers noaptea, imitând vânătorii de fantome, după cum anunța știrileKanal D.

De asemenea, Adriana și Alexandra merg noaptea în cimitire, filmează locuri înfricoșătoare și scot la iveală amănunte despre anumite locuri, cum ar fi Balta Vrăjitoarelor.

Fetele sunt din Vaslui, însă s-au mutat în București. Alexandra este sora mai mare cu 3 ani decât Adriana și este divorțată. Aceasta are o fetiță de 5 ani. Adriana are 23 de ani și se declaraă o fire competitivă.

Un noul concurent a intrat în Casa Dragsotei

Un nou concurent surpriză își face apariția la Puterea Dragostei, iar cea care îl întâmpină este chiar Alexandra. Ea primește și un buchet de flori din partea acestuia.

Alexandra l-a întâmpinat pe noul concurent
Alexandra l-a întâmpinat pe noul concurent

De asemenea, acesta a adus flori și pentru celelalte fete, însă Alexandra nu l-a scăpat o clipă din ochi. Rămâne de văzut dacă noul concurent se va lăsa sedus de frumoasa din Vaslui sau va pune ochii pe altă concurentă. Discuții aprinse au fost șa Puterea Dragostei.

„Nu pot să tac în momentul în care ea mă atacă sa să stau în momentul în care ea dă”, a spus Andrada.

„Acum toate fetele din casa asta să vă legați bine de scaune că săptămâna asta e show”, a spus și Nicos, concurent Puterea Dragostei.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI