Părinții lui Kate Middleton au datorii uriașe. Cum au ajuns să fie căutați de creditori

Badea Violeta 09.06.2023, 15:54

Compania pe care părinții lui Kate Middleton, Michael și Carole, o dețin a acumulat datorii uriașe, astfel că rudele Casei Regale au ajuns să fie căutate de creditori. În prezent, cei doi au de achitat 2,6 milioane de lire sterline. Cum au ajuns socrii Prințului William într-o astfel de situație? Află toate detaliile din rândurile de mai jos!

Părinții lui Kate Middleton sunt datori vânduți. Michael și Carole au de achitat 2,6 milioane de lire sterline

Party Princes, compania care i-a făcut milionari pe părinții lui Kate Middleton, a intrat în faliment în luna mai a anului trecut și acum se pare că a acumulat datorii de nu mai puțin de 2,6 milioane de lire sterline, potrivit presei britanice.

Party Pieces, o firmă specializată în petreceri pentru copii, ar avea de plătit 218.749 de lire sterline către banca RBS. Banii ar fi fost împrumutați în perioada pandemiei de coronavirus, când activitatea companiei a fost întreruptă.

De asemenea, firma deținută de părinții lui Kate Middleton ar avea datorii și către alți creditori cărora ar trebui să le achite 456.008 lire sterline și încă 1,4 milioane de lire sterline în împrumuturi negarantate.

În urma pandemiei de coronavirus, veniturile afacerii de familie au fost puternic afectate, iar în luna ianuarie a acestui an, furnizorii cărora compania le-ar datora bani ar fi amenințat cu acțiuni în justiție pentru a-și recupera banii.

Citește și Regula de aur pe care Kate Middleton o respectă în public. Ce i-a interzis regele Charles să facă!

Parintii lui Kate Middleton
Parintii lui Kate Middleton

Când a fost înființată firma

Carole Middleton, acum în vârstă de 68 de ani, a înființat firma în anul 1987, după ce a căutat idei pentru cea de-a cincea aniversare a fiicei sale.

Afacerea a început cu livrări la domiciliu prin poștă și, treptat, a câștigat cotă de piață și a crescut până la punctul în care Michael și Carole au reușit să plătească pentru cele trei universități ale copiilor lor. Astfel, Kate, Pippa și James au ajuns să studieze la cele mai prestigioase școli din Marea Britanie.

Se știe că și înainte de pandemie, afacerea părinților lui Kate Middleton se confrunta cu dificultăți financiare, dar odată ce restricțiile de urgență în materie de sănătate au lovit lumea, Party Pieces a resimțit efectele într-un mod devastator.

La vremea respectivă, când Kate era studentă și cu mult înainte de a-l cunoaște pe Prințul William, lucra pentru afacerea familiei ca designer de site-uri web și fotograf, una dintre marile ei pasiuni.

Citește și Trucul lui Kate Middleton pentru un machiaj perfect. Ce folosește în loc de fond de ten!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...