Părinții Deliei Matache, reuniți după 18 ani. Ce l-a adus înapoi pe tatăl artistei, fost călugăr la muntele Athos. „Locuim împreună”

Andra Daoud 16.09.2022, 17:31
Părinții Deliei Matache, reuniți după 18 ani. Ce l-a adus înapoi pe tatăl artistei, fost călugăr la muntele Athos. „Locuim împreună”

Delia este foarte apropiată de părinții ei, iar atunci când are ocazia, petrece timpul cu familia sa. Tatăl artistei a lipsit o perioadă din viața ei și a surorii sale, fiind călugăr la muntele Athos. De câțiva ani a revenit însă în țară, iar în prezent locuiește împreună cu mama Deliei, în fostul lor apartament. Ce l-a făcut pe Ion Matache să renunțe la viața monahală și să se întoarcă la familie.

Părinții Deliei Matache locuiesc din nou împreună

Delia și mama ei, Gina Matache, sunt foarte apropiate și au o relație aparte. În ultimii ani, mama artistei s-a confruntat cu o problemă de sănătate pentru care a fost nevoită să se opereze și care îi provoacă în continuare neplăceri. Alături i-au fost nu doar fiicele sale, Delia și Oana, ci și tatăl lor, Ion Matache.

Bărbatul a petrecut ani buni la muntele Athos, unde a fost călugăr, dar în urmă cu ceva timp a decis să se întoarcă în țară și a rămas alături de fosta lui soție, de fiicele lor și de nepoți, pentru că sora Deliei are doi copii. Gina Matache a vorbit, într-un interviu pentru Ego.ro, despre cum a ajuns să locuiască din nou cu tatăl Deliei, dar și despre problemele de sănătate cu care se confruntă.

„Și fostul meu soț este binișor, acum, cu sănătatea, e cât se poate de bine după atâtea probleme. Nu s-a mai întors în Grecia, e în București, eu am grijă de el. Suntem doi moși și trebuie să avem grijă unul de altul. Locuim împreună, în vechiul nostru apartament”, a declarat mama Deliei, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Ion Matache s-a întors în România în anul 2018, pentru că a fost nevoit să se opereze de urgență la rinichi. După operație a urmat un tratament îndelungat și nu s-a mai întors în Grecia.

Parintii Deliei Matache, reuniti dupa 18 ani. Ce l-a adus inapoi pe tatal artistei, fost calugar la muntele Athos
Delia Matache alaturi de familia ei

Mama Deliei a avut o tumoare la mână

În urmă cu trei ani, Gina Matache și-a descoperit o problemă de sănătate care a trimis-o de urgență la medic. Mama Deliei a fost nevoită să se opereze la mână, din cauza unei tumori. Din fericire, a fost vorba despre o tumoare benignă, însă problemele nu au dispărut odată cu operația, iar Gina Matache se confruntă în continuare cu dureri.

„Nu prea sunt bine cu mâna, am avut o tumoare pe nerv, la rădăcina nervului, am scos-o, dar nervul nu s-a mai refăcut 100%, a fost o tumoare benignă. Problema e că nu mai e la fel ca înainte, am contracturi musculare care sunt foarte dureroase, s-a scos la operație și un pic de mușchi, ca să curețe bine locul. E la mâna dreaptă, care e și de bază, nu mai pot face mare lucru prin casă, decât treburile mai ușoare. Nu mă ajută nimeni în gospodărie, nu am angajat o femeie, mi le fac eu, în ritmul meu”, a mai spus mama Deliei, în cadrul aceluiași interviu.

 

Urmăriți Impact.ro și pe