Panică în familia Deliei. Gina Matache, mama artistei, infectată cu noul covid: „Îmi scăzuse saturația”

Ioana Bucur 10.11.2021, 14:04
Panică în familia Deliei. Gina Matache, mama artistei, infectată cu noul covid: „Îmi scăzuse saturația”

Familia celebrei artiste trece prin momente dificile. Mama Deliei a aflat că este infectată cu Covid-19 și a ajuns chiar la spital. Gina Matache a vorbit despre lupta cu boala și modul minunat în care cele două fiice îi sunt alături.

Mama Deliei, infectată cu noul coronavirus

O nouă vedetă face destăinuiri teribile despre experianța Covid-19. Mama Deliei a dezvăluit că s-a luptat cu SARS-CoV-2 și că, deși a fost printre cei norocoși, a rămas o perioadă în spital, de teamă ca boala să nu i se agraveze.

Mama Deliei a povestit că a avut o formă ușoară, boala debutând cu simptome similare unei răceli banale. Un test rapid cu rezultat negativ a liniștit-o, însă în momentul în care a văzut că lucrurile starea ei de sănătate nu avea o evoluție pozitivă, și-a făcut un test PCR care a confirmat infectarea.

„Am avut ghinionul să mă infectez cu COVID-19. Acum sunt pe drumuri pentru analize și aștept sa treacă câteva luni ca să pot vaccina. Nu am avut simptome severe, m-am internat câteva zile pentru că îmi era frică. Îmi scăzuse saturația puțin, dar nu alarmant. Nu pot să spun că am fost foarte rău, nu am stat la pat.

Pentru mine primele simptome au fost ușoare, nu le-am luat în seamă, am crezut că este o simplă răceală. Am făcut un test rapid înainte și a ieșit negativ. Când am văzut ca simptomele sunt mai severe, am făcut un PCR si a doua zi a ieșit pozitiv. Am luat pastilele necesare și cam asta a fost”, a explicat Gina Matache la un post de televiziune.

Panică în familia Deliei. Gina Matache, mama artistei, infectată cu noul covid
Delia și mama ei, Gina Matache

„Îmi era frică să nu ajung la ATI”

Acum este în perioade de recuperare, își face o serie de analize și teste și pentru a afla ce sechele i-a lăsat virusul în organism. Chiar dacă este, oficial, vindecată, Gina Matache a spus că nu este încă în formă maximă.

„Nu pot să spun că sunt refăcută sută la sută. Am simptome de oboseală și durere în spate. Aștept sa treacă doua luni și sa fac o noua evaluare. Nu pot să spun că a fost foarte grav, dacă nu știam de virus as fi spus că este o simpla răceală. Nu am fost doborâtă psihic, știam ca există tratament. Îmi era frică doar să nu ajung la ATI”, a mai mărturisit mama Deliei.

Interpreta a adăugat că fiicele sale i-au fost mereu alături, în cele mai dificile momente.

„Fetele au fost lângă mine ot ce aveam nevoie le scriam și îmi trimiteau. Sunt mai fricoasă acum, sunt mult mai precaută”, a mai precizat Gina Matache.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...